Kokkeilin eka kertaa tehdä kuvakirjan ja käytin Photobox kuvapalveluiden 50% alennusta hyväkseni. Harmi vaan että kirjan tekoon oli aikaa vain 1 kk ja samaan aikaan tuli hirvee työryysis. Kirja on kasattu yhdessä päivässä – valikoitu, käsitelty ja aseteltu saman päivän aikana.

Kirja tuli jo kolmisen viikkoa sitten mutta jouduin palauttamaan sen kirjassa olleiden värivirheiden vuoksi. Palautus ei ollut ihan ongelmatonta ranskalaiseen firmaan vaikka kommunikointi käydään suomeksi.

Lähetin sähköpostia kuvien kera virheistä – ohjeiden mukaan, mutta vastaus viestiin tuli vasta viikon päästä. Olin jo siihen mennessä ehtinyt verkkosivujen ohjeiden mukaan laittaa kirjan palautuksena takaisin, vaikka niin ei olisi ollut tarvetta. No, Photobox hyvitti postikulut lisäämällä rahat minun Photobox-tilille.

Virheetön kirja saapui eilen. Laatu on moitteeton, mutta vaihtaisin tai käsittelisin uudelleen pari kuvaa. Ne on mielestäni liian epätarkkoja. Eli vika minussa – ei Photoboxissa. Kuitenkin olen ihan tyytyväinen kokonaisuuteen…

Kirjaa voi jakaa myös näkyville täällä netissä. Kumma kyllä tämä panoraamakuva on nettiversiossa huonompi kuin kirjassa. Muuten ne vastaa väreiltään ja laadultaan toisiaan.

Ensiesityksenä, olkaapa hyvä: KOSKELLA. Käykää kurkkaamassa ja suosittelen kokonäyttötilaa selailuun.