Sain eilen sähköpostiin Leppävirran kirkontornista kuvatun kuvan 50-luvulta (Kiitos Karille, Leppävirran kotiseutumuseo). Kuva on otettu joko syssyllä tai keväällä, kun puissa ei ole lehtiä.

Rajasin viikko sitten samasta paikasta ottamani kuvan. Rajaus oli helppo tehdä, koska oikealla oli samat kuuset ja kerrostalo sekä vasemmalla näkyi molemmissa kuvissa näkyvän talon varastorakennus – liekkö liiteri vaiko talli.

Harmi vaan, että lehti kerkesi puuhun, niin olisi voinut vertailla paremmin. Mutta kyllä siellä on vielä samoja taloja ja puita pystyssä.

Pss. Siili kävi eläinlääkärillä keskiviikkona. Valitettavasti siili jouduttiin lopettamaan. Siili oli saanut jonkun iskun päähänsä, sen seurauksena oli auennut nenä ja alaleuka. Koko pään alueella oli vakavia vaurioita ja pitkälle edennyt tulehdus. Oli parempi antaa sen nukkua pois.