Kiipesin kylän kirkon torniin ottamaan valokuvia. Suntio esitteli tornia ja käytiin me kurkaamassa myös kirkon vintillä puoliksi palaneita kattolautoja ja -hirsiä. Kirkko oli meinannut kärähtää kokonaan salamaniskusta 40-luvulla.

Kellotasanteelta otin panoraamakuvia ja käytiin me huipullakin, mutta siellä ollut naakkaristikko esti panoraamakuvausta. Otin muutamia kuvia ristikon välistä.

Kasasin kuvista puolenkylän panoraaman. Toiselle puolelle jäi ikävä vastavalo ja isoja kuusia sekä ilikeesti väläkehtivä Unnukka. (vie hiiri kuvan oikealle tai vasemmalle reunalle niin kuva alkaa liikkua)

Tarkoitukseni oli kuvata enemmän infrasuktuuria – siis infratrukstuuria – ääh, antaa olla… siis kylän asutusta. Kuvan keskivälissä on aika tarkasti pohjoinen. Vasemmalla Vokkolan urheilualue ja Vesileppis, keskellä – maston takana Kauppilanmäki ja oikealle horisontin peittävä nyppylä on Leppävuori.