Tää viikko on istuttu tiukasti työn ääressä, ettei ole ehtinyt oikein mitään…

Äsken ihmettelin hirveetä metakkaa takapihalla ja menin katsomaa ikkunasta. Pihdassa ja zembra männyssä oli valehtelematta pari kymmentä harakkaa ja pari varista. Kaikki halus zembra mäntyyn. Kamera tietysti autossa ja kylmä kuin mikä. No, sain sen haettua, mutta linssit huurussa.

Show jatkui ja kuvasin harakoita laitimmaisesta ikkunasta, jotta saisin lentokuvia.

Sitten menin ulos katsomaan mikä siellä kiinnostaa. Kerkesin männyn alle kun kaikki lähtivät lentoon yhtä aikaa ja jokin suuri peitti taivaan. Ei prkl… PÖLLÖ! Iso pöllö lensi kiireesti pois harakat ja varikset perässä. Tod. näk. se oli viirupöllö, ellei sitten ihan huuhkaja.

Äääääääääääääääääääh!!!!!!!!!!!! #¤tana%&!!!kiesus%&%!!!¤&,hiisi%#tana%¤/prkl%#%¤prkl/&, perheellinen…. Olisinpa kurkannut makuuhuoneesta showta niin olisin ehkä saanut pöllöstä kuvia 3 metrin päästä, kun se istui männyssä. Ääääääh!

Ryntäsin perään…. Pöllö oli tiessään vain harakat ja varikset parveilivat… Kyllä sapettaa… 8(

Kotiin palattua huomasin, kun pelokas orava laskeutui männystä. Se ei uskaltautunut liikkua kuin hätäisesti sinne tänne ilman mitään suuntaa. Pitkähkön tutkiskelun jälkeen se uskaltautui mongolianvaahteraan ja siitä luikkimaan tiehensä. Tätäköhän ne kaikki yritti metsästää? Taisin pelastaa sen hengen!