Lakeland GTE järjesti “KOHTI KESÄÄ” perhetapahtuman Varkaudessa Pirtinvirran rannalla itsenäisyyden puistossa loppiaisena 6.1.2010 klo 14-16. Järjestäjä Arto oli lupautunut vesihiihtämään, jos pakkasta on alle -15°C. Pakkasta olikin lähemmäs -20°C, mutta yrittäjä ei siihen lamaantunut vaan veti shown läpi 8)

Pitihän paikan päällä käydä ihmettelemässä vanhan ajan sirkusmeininkiä.

Virran rannassa syötettiin sinisorsia.

Osinkoja kärkkyi naakat …

… ja varis.

Pirtinvirta oli aika hyinen. Sulaa oli muutama satametriä. Tuolla vanhan sillan penkereillä oli saukon jälkiä.

Hyinen matka alkaa…

… hyvin menee…

… ja pystyssä sillan alle, jonne sula loppui ja matka myös sukellukseen. Kuulin äsken itse extremeurheilijalta, että saukko oli tullut morjestamaan juuri ennen suksille lähtöä ja muuten oli mennyt hyvin, mutta kelluntapuvun vetskari oli jäänyt pikkasen auki…

Paikallinen Mullikkakin ehti jo uutisoimaan tapahtumasta.