Kuvattu 7.1.10 klo 10:09, Canon EOS 40D, polttoväli 400 mm, valotus 1/100, F 5.6, ISO 400.

Tulkoon talvi – ja talvi tuli – lunta ja pakkasta -25°C – ja virta jäässä. Noin viikko sitten kulkeneen laivan “jäljet” voi vielä tarkkasilmäinen nähdä.

Toivomukseni ei käynyt toteen. Olisin halunnut kuvata virran aamuauringossa vastavaloon. Herätessä klo 8 aikoihin oli vielä taivasta näkyvissä, mutta ei enää klo 9.30, jolloin aurinko nousi. No, jospa ens kuussa…

Miksiköhän tämän projektin kanssa on aina ongelmia? Milloin olen unohtanut avaimet, milloin ikkunan aukaisimen jne. Luulin jo tänään varauteneeni kaikkeen mutta kameran akku oli loppunut yön aikana ja lähin akku oli kyllä autossa. Sen kävin hakemassa… Sitten huomasin, että muistikortti jäi tietokoneen viereen. Ei kun taas autolle varakortti hakemaan… No, jospa ens kuussa…

 

 

Täälläpä muiden kuvat:

12 kuvaa / photos