Leppävirtaa-blogini täyttää tänään 1v. Vuoden aikana olen kirjoitellut ja lataillut kuvia 256 postaukseen. Kuvia on kertynyt blogiin yli 1500 kpl. Ne kaikki ovat tuossa kollaasissa. Klikatkaa suuremmaksi. 

Kävijälaskuri on ollut toiminnassa koko ajan ja se alkaa lähennellä 17 000 kävijää. Kiitos teille! Eritys kiitos kaikille, jotka ovat innostuneet kommentoimaan ja virittämään keksusteluja. Tiedän, että blogi on yleensä sitä suositumpi mitä enemmän itse osallistuu blogistanian keskusteluihin. Siinä suhteessa laiskana olen erittäin tyytyväinen kävijöihini.

Vuosi sitten kauniissa ajatuksissani oli kertoa lähes kaikkea Leppävirrasta – historiasta, nähtävyyksistä, tapahtumista ja luonnosta. Olen huomannut, että luonto on vuoden aikana alkanut vetää puoleensa yhä enemmän ja se on myös näkynyt blogini postausten aiheissa. Voisin melkein muuttaa blogin Konnus blogiksi 8) Sieltä on painunut muistiin mieluisia hetkiä saukkojen, pyrstötiaisten, metsäkauriiden, viirupöllöperheen, ym. ym. kanssa.

Olkoon blogini vielä Leppävirtaa, koska aina sinne Konnus käyntien välissä pujahtaa muutakin elämääni kutkuttavaa. Katsotaan miten intoa riittää, että kuinka vanhaksi tämä blogi elää. Se elää just sen ajan kun tunnen sen pitämisen mielenkiintoiseksi ja sitä se yhä on.

Toivotaan valoisempia kelejä, niin päästää kuvailemaan värikkäämpiä kuvia…