Eilen istuskeltiin pihalla puitten varjossa yo-juhlien rääppiäisten merkeissä. Kuusiaidasta alkoi kuulua rapinaa. Oravan poikanen oli tehnyt löydön.

Viime syksyn omena. Se häippäs naapurin puolelle sitä syömää – rouskutus vain kuului.

Siinä istuskellessa alkoi helikopteri pörrätä ympäri kylää. Se teki useita kierroksi ja minua alkoi kiinnostaa, ettäs mitä nyt… Nappasin syyllistä kuvan. Ilmakuvia sieltä otettiin. Kohta on kauppias ovella. Syntysköhän vaihtokaupat? 8)

Kohta taas kuului rapinaan kuusiaidasta ja nyt orava oli löytänyt pienen affenan. Kenenkähän kompostilla se oli käynyt? Tämä kapakala näytti olevan suurta herkkua. Niin antaumuksella sitä syötiin, että pääsin kuvaamaan niin lähelle, ettei putki taas suostunut tarkentamaan.

Kalan syötyään se häippäs taas kuusiaidan pimentoon…