Tukkirekka Leppävirran sillallaSyksyinen silta Leppävuorelta kuvattuna

Postikortti Leppävirran uudesta sillastaPostikortti 60-luvulta.

Keväinen Leppävirran siltaKeväinen silta.

Sillan pilaristoaPilaristo maastoutuu kesäisin leppien varjoon.

Leppävirran silta kanootista

Sillan ali kulkee Varkauden ja Kuopion välinen syväväylä, jota pitkin kulkee veneet, laivat, proomut, tukkilautat, … Pääasiassa laivat kuskaa puuta edestakaisin. Kuusta ja mäntyä alavirtaan ja koivua ylävirtaan.

Leppävirran uusi silta Pohjois-Savo kirjassa vuodelta 1967Leppävirran sillan kuva teoksessa “Pohjois-Savo, Maakunnallinen kuvateos“, Savon Sanomain kirjapaino, 1967. Kuvateksti: “Leppävirran uusi upea maantiesilta talvisessa huurteessaan. Kesämaisema sillalta on suurenmoinen, mitä kauneinta Savoa!” Kuvateksti paljastikin mikä on seuraavan postauksen aihe.