logo

Syötteenlukija suljetaan 8(

Google ilmoitti viime viikolla lopettavansa Syötteenlukijan. Olen kerännyt ja varastoinut Syötteenlukijaan satoja blogeja. Sitä kautta olen seurannut blogistanian tapahtumia sekä sanomalehtien ja uutistoimistojen uutisvirtaa päivittäin. Google Reader on käytetyin RSS-syötteiden lukulaite, joten päätös tuntuu oudolta. Ilmeisesti se ei tuota kirstuun tarpeeksi…

No, asiaa vastaan on noussut jonkinmoinen kansanliike. Allekirjoitin nettiadressin, jossa pyydetään Googlea pitämään Syötteenlukija toiminnassa.

Petitioning Google Google: Keep Google Reader Running

  • Jaa

4 Kommentit

  1. Harmittaa täälläkin. Seuraan itsekin blogeja ja uutisia nimenomaan Google Readerin kautta.

    • Niinpä. Olen kattellu että olisko jotain yhtä kätevää.. . Feedly.com vaikuttas aika yksinkertaiselta muttei sekää ole yhtä hyvä.

  2. Kiitos vinkistä, käväisinpä minäkin piirtämässä puumerkkini adressiin. Liian moni on riippuvainen Googlen syötteenlukijasta ja tehty päätös vaikuttaa aivan kummalliselta ja sekopäiseltä. Tietysti, money talks ja kun ei taaloja tarpeeksi tipu, kannattaa poistaa moinen hyödyllinen väline…:)

    • Jospa joku hoksais kopioida hyvän tavaran ja laittaa julki. Tietenkin Kuukkeli pitää koodilla hintaa… No, saas nähä…