logo

Lumikenkäilyä auringossa

Helmikuussa aurinko ei juuri näyttäytynyt. Minusta tuli toimistomyyrä. Maaliskuussa – hiihtolomalla – aurinkoa on riittänyt. Myyrä aloitti taas ulkoilun. Myyrä on imenyt aurinkoa mahdollisimman paljon – ihan vaan varastoon, jos ens kuussa aurinko päättää taas pilveytyä.

  • Jaa

4 Kommentit

  1. Myyräytyminen on tuttua. Täälläkin on lähdetty kolosta ulos. Aika kipakka pakkanen vain oli aamulla…

    • Onneksi eilen oli sen verran tyyntä että aamun pirtsakka pakkanen ei liikoja nipistellyt. Tänään oli jo sellanen viima että piti vähän myyräytyä… No, ens viikolla saapi ulkoilla ihan työn vuoksi.

  2. Helsinkuuhun asti oli kyllä harvinaisen valoton talvi (näkee otettujen kuvienkin määrästä, todella vähän tuli tänä talvena kuvattua muihin talviin verrattuna, mutta pilvisen harmaat kelit eivät kauheasti innostaneet).
    Toivottavasti olisi pääsiäisenseudussa hyviä kenkäily- ja hiihtoilmoja!