Savoalesta kirijallisuutta

Leppävirran kirjaston poestomyynnistä läht mukkaan aetoo savolaesta kirijallisuutta. Jos meille sattuu eksymään vieraeta Savonmuan ulukopuolelta, jotka ee ymmärrä savvoo, niin lätkästään niille kirja kätteen että rätnee siitä. Eiköhän se seleko ala tulla…

Savon historia I kirjassa oli mielenkiintoinen kuva. Ensimmäiset savolaeset on mainittu kirjallisuudessa 1442 ja joukossa on Antti Toivanen, jonka sukunimi on kirjoitettu aikas hienosti: Thoywainen. Tuo kuulostaa aika kansainväliseltä. Pitäsköhän alkuperäistää sukunimeni kirjoitusasu…

2015-03-04T10:26:38+00:0014.01.2013|Kommentit pois päältä artikkelissa Savoalesta kirijallisuutta
Kiinnostiko kuvat?
close slider

Kiinnostuitko Satunnaisen Retkuilijan valokuvista?
Ota yhteyttä!

Valokuvieni käytöstä julkaisuissa, verkkosivuilla jne. sekä kaupallisissa tarkoituksissa on sovittava erikseen.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Kuvien käyttötarkoitus