logo

Blogini uhmaikä lähestyy… Osallistu arvontaan!

Leppävirtaa-blogini täyttää lauantaina huimat 3v. Vaippaikä alkaa olla ohitse ja uhmaikä alkaa… 8)

Synttäreiden kunniaksi järjestän pienet kilipailut. Kertokaapa mikä blogini postaus on ollut mieleenpainuvin.

Vastaamalla osallistut Elukka-seinäkalenterini 2012 arvontaan (koko: A4, paperi: 170g MultiArt Silk ja yläreunassa wiresidonta). Kalenterin onnekas voittaja arvotaan Leppävirtaa-blogin 3v synttäripäivänä 26.11.2011 klo 12:00 jälkeen.

 • Jaa

12 Kommentit

 1. Ehdoton suosikki blogisi annista on Konnuksen vuosi -teos.
  Kuvat ovat aisteja ruokkivia.
  Kuten olen jo aikaisemminkin maininnut, myös lapset kiinnostuvat kuvista, kun eroavaisuuksia on mielenkiintoista etsiä.
  Kun stadilaiselle iskee luontokaipuu takaraivoon, hän menee selaamaan kuvat läpi ja henki alkaa taas kulkea.

 2. Se on varmaankin tuo hiljattain ollut kuukkelipostaus, koska olen vieläkin niin katkera, että en ole pystynyt komentoimaan sitä 😉 Miksei mun kotinurkilla voi olla kuukkeleita 🙁

 3. Ollenkaan penkomatta vanhoja juttuja, tulee heti mieleen ne viimekesäiset karhut. Nettiyhteyteni on nyt niin pätkivä ja hidas, etten edes yritä sitä etsiä.

  Oma blogini täytti kolme vuotta marraskuun alussa. Tosin olen aika harvakseltaan sitä nykyään päivitellyt. Kamerakin on vettynyt, ei pysty kuvailemaan. Uutta odotellessa…

  Onnittelut uhmaikäiselle jo etukäteen, jos en muista lauantaina onnitella!

 4. Kuukkelien kuvat kiehtoi mua. Olen kerran elämässäni nähnyt Pudasjärvellä kuukkeleita ja ne olivat ihan kesyjä. En ole koskaan Pudasjärveä pohjoisemmassa käynyt ja olin ihan lumoutunut. Olet todella taitava kuvaaja.
  Uhmaikäiselle onnea.

 5. Loppukesän sumukuvat, erityisesti hämähäkin seitti. Olen kerran maannut kosteassa ruohikossa yrittäen kuvata aamukastetta seitillä, mutta…ihan ei näyttänyt lopputulos samalta.
  Onnea 3 ensimmäisestä vuodesta. Blogimaailmassa taidat olla sillä jo keski-iän ylittänyt (mutta onneksi yläikää ei ole).
  Arvonnassa tietysti mukana.

 6. Mulle on (ylläri pylläri) jäänyt parhaiten mieleen kurren poijat 🙂 Toki sun kaikki kuvat on mahtavia, karhut etenkin. Myös se, jossa kuvasit joka kuukausi saman paikan. Jatka samaan malliin!

 7. Minun suosikkejani Konnuksen vuoden lisäksi ovat viirupöllökuvat, koska satuin kerran itsekin paikalle kun olit ottamassa kuvia. terv. Jyri M.

 8. Kuukkelit, tietysti, varsinkin naavaoksalla istuessaan. Kaunis, ihana lintu joka tuo terveiset kotiseudulta, Lapista.

  Mutta Omenaorava silloin alkuaikoina, se vei sydämeni ja olen varastanut kuvan Sinulta (tai taisin pyytää luvan, kait?) ja ihailen sitä aina silloin tällöin.

  Joten olen valinnut kaksi ykkössijaa, ei voi mittään.
  Aila-tätsy Sibbosesta

 9. 16.1.2010 oli kuvia leukistisesta linnusta, papukaija lumessa otsikolla. Kahlasin läpi koko viimevuoden kevään, kun en edes muistanut sanaa: leukistinen. En ollut koskaan kuullutkaan moista sanaa, vaikka ”värivikaisia” lintuja joskus oon nähnytkin. Viismummoista, sieltä toisilta kalliomaalauksilta.

 10. Vieläkö ehtii osallistua? Pidin aivan hirveästi postauksestasi nimeltä Tulitaistelu. Peukaloinen on yksi lempilintujani, joten noin hienot kuvat siitä olivat todella mieleisiä 😀

 11. Kiitoksia kaikille osallistumisesta! Äänestys on päättynyt. Kuukkelit taisivat viedä voiton postauksista. Pienten logististen ongelmien vuoksi arvonta siirtyi päivällä sunnuntaiksi. Kohta palaan astialle voittajan kera…