Kaapungissa2015-03-04T11:59:31+00:0028.02.2010|10 Comments

10 Comments

 1. Hullukaali 28.2.2010 at 15:21

  Onneksi kaapungissa oli ihan yhtä kurja ilma kuin täälläkin ;). Toisaalta hyvä ilma tuhlattavaksi kaupunkireissuun. Itsekin ajattelin suunnata lähipäivinä jonnekin tavarahelvettiin, kun itkuhan tässä muuten pääsee, kun lomailmat ovat tälläiset.

  Olen peräti kerran käynyt Kuopiossa. Mukaan tarttui marsu :). (No oli sen ostoa oikeasti suunniteltu etukäteen, ettei se ihan heräteostos ollut.)

 2. Hedly 28.2.2010 at 15:32

  Voi jee, mikä nappikauppa ja mitkä herkkuateriat….Kuopio olisi kyllä maisemineen ja nähtävyyksineen ihana paikka käydä…mutta ehkä kuitenkin kesällä =)

 3. Taru 28.2.2010 at 17:12

  No nyt oli lähdetty bussilla viihteelle oikein kunnolla!
  Hyvät kuvasilmäykset kaupungilla.
  Ei tarvinnut rämpiä lumihangessa tällä kuvareissulla : )

 4. Elisa 28.2.2010 at 17:16

  Vae että ihan kaapunnissa (niinku meillä sanottas).. Kuopijossa tulee käytyä suht usein, tuttuja paikkoja kuvasit 😉 Mitäs tykkäsit elokuvasta? Aetona kaenuulaesena mulla vähä särähti murre korvaan, mutta muuten ihan mukava elokuva – kesää vaan tuli ikävä!

 5. ATToivanen 28.2.2010 at 18:06

  Hullukaali: Juu, oli oikein passeli keli kaupunkipäiväksi. Mä en ole käynyt Raahessa, mutta ostin just Marsun sieltä. Se on ehkä vähän isompi kuin sun marsu ja se on vielä ihan musta ja vielä 100W:inen – niin ja edessä lukee sen oikee nimi Marshall 8)

  Hedly: Tulee niin harvoi käytyä kotikaupungissa, että viimeksi viime vuoden puolella. Kesällä se on tietty ihan eri paikka vikaine toreineen ym. ym.

  Taru: Joo, onneksi bussilla. Mennessä satoi vettä, joka jäätyi tiehen ja tullessa se oli suolasonnassa. Eikä tarvinnut laskeskella olusiakaan eikä rymytä lumihangessa. 8)

  Elisa: Mä tuota sanaa makustelin ja mulle taipui suuhun kaapungissa paremmin kuin kaapunnissa – mä olenkin vain 75% savolainen. 8) Väänänen oli tehnyt paremman Pölösfilmin kuin ite Pölönen viime aikoina. Kyl tykkäsin – maisemat oli hienot ja kaikin puolin lupsakka elokuva.

 6. irma 28.2.2010 at 18:48

  Siskotyttö saanut rauhanmerkin, tori on ennallaan. Kuvat kertovat hyvin asiointien laadun. Tuon elokuvan haluaisin nähdä, lähinnä maisemien takia, kirjan olen lukenut joskus viime vuosituhannella. Tuliko linjurikyyti edullisemmaksi kuin omalla autolla?

 7. ATToivanen 28.2.2010 at 19:14

  irma: Lapsuuden kotona tuo kirja oli kirja hyllyssä muttei tullut luettua.

  Jaa, miten sen nyt laskee automatkan hinnan… Ei ainakaan pelkillä bensan hinnoilla: 1,40€l * 8l = 11.20€ Jossain oli laskettu, että päivittäisi saisi ajaa 15 km taksilla, joka on sama kuin omistais oman auton. Paljonko 15 km taksimatkaa maksaa? Busseihin meni yhdeltä henkilöltä about 34 €, kun mennessä ei ollut pikavuoro.

 8. uuvana 28.2.2010 at 19:30

  Mukava kuvakertomus.
  Olen käynyt Kuopiossa kunnolla vain kerran, monesti on pitänyt mennä uudestaan kun olisi tuttujakin siellä. Aina jotenkin jäänyt.

  Havukka-aho -elokuva pitäisi käydä tosiaan katsomassa. Suomen luonto -lehdessä oli hiljan ohjaajan Kari Väänäsen haastattelu.

  Bensanhintavertailuista en osaa sanoa mitään, kun ei ole itsellä autoa.

 9. Uunas 28.2.2010 at 20:10

  Hyvänen aika, vaimo on saanut sinut pois saaresta ja oikein kaupunkiin, vai kumpi on houkutellut kumman, mistä minä tiedän. Hauskaa näyttää olleen ja monipuolista katsottavaa. Hienoa. Mitäs kameraliikkeestä löytyi??? Sinulla on jo nyt niin hyvät putket ja kamerat, että voiko uutta enää löytyä. Jos löytyi, niin heti kerrot vihjeeksi…

 10. ATToivanen 28.2.2010 at 20:28

  uuvana: Kuopiojossa on aina välillä kiva käydä. Varsinkin kesällä istuskella torilla. Joo, luin ton Karin haastattelun.

  Uunas: Huonolla ilmalla lähtee meikäläinekin ihan mielellään sivistyksen pariin. Kameraliike oli jo kiinni mutta toi haaska teippaus piti ikuistaa. Ostot meni nyt mussiikin – kitaranpiuha ja Aerosmith – Toys In The Attic peltiboxi cd ja kirjallisuuden puolelle – CSS kirjanen. Koodia iltalukemisiksi…

Comments are closed.

Kiinnostiko kuvat?
close slider

Kiinnostuitko Satunnaisen Retkuilijan valokuvista?
Ota yhteyttä!

Valokuvieni käytöstä julkaisuissa, verkkosivuilla jne. sekä kaupallisissa tarkoituksissa on sovittava erikseen.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Kuvien käyttötarkoitus