logo

Google kävi kylässä

Google kuvasi viime kesänä meidän tienoot ja nyt ne kuvat on nähtävissä Google mapsissä. Mullikkabladet uutisoi siitä tänään nettivuillaan.


Näytä suurempi kartta

Tässä on kartan kuva Konnuksen parkkipaikalta jonne jätän auton. Tuosta sulkuporttia pitkin kanavan vahtikopin vieritse hipsin aina koskelle.

Kuvat ovat aika tarkkoja panoraamoja. Ihmisten naamat ja rekkarit on kyllä sutattu, mutta esim. meidän pihasta näkee mitkä alusvaatteet on narulla kuivumassa. Hauskoja tirkistelyn hetkiä 8)

 • Jaa

11 Kommentit

 1. Apua, vähän friikkiä! Kävin tietysti ensimmäisenä katsomassa kotini. Ei onneksi mitään paljastavaa :). Muitakin tuttuja paikkoja tietysti katselin. Joo, kiitti vaan. Tuon kanssa tulee sitten vietettyä taas jokunen hetki aikaa… Ois ehkä muutakin hommaa.

 2. Hullukaali: Sama juttu – olen surffaillut pitkin Suomea jo pari tuntia 8) Enää ei kannata ottaa panoraamoja silloilta vaan kattella tän kautta. Tän avulla löytää hyvin perille kun voi katsella tienoot valmiiksi.

 3. Minäkin olen tutkinut sitä varmaan sen parisen tuntia. Mutta en kuitenkaan pysty sinua siitä syyttämään 🙂 Työkaveri ehti vihjaista asiasta ensin. Aika hyvä idea googlelta.

 4. Ankia: Kaikki eivät ole ilostuneet tästä tirkistelyn mahdollisuudesta. Kaveri tokaisi, että tällähän on rikollisten hyvä etsiä ryöstökohteita.

 5. Olipa hyvä kun infosit. Aika ällöä minusta! Meidänkin talo näkyy ihan just, melkein ikkunasta sisälle.. Kyllä isoveli valvoo!

 6. Elisa: Meillä kans. Yhdessä kuvassa naapuri hakee postia laatikosta. Eli kuva on otettu iltapäivällä. Meidän kesäkukkien näyttävyydestä päätellen on ollut ehkä heinäkuun keskiväli. Ai, ai, nurmikko on ajamatta… 8)

 7. Tyttärentytär soitti, että mummi, olet taas ollut tietokoneen vieressä, se näkyy netissä. Mitä, mitä?
  Ja siellä kökkään ikkunaa vasten, mutta ei onneksi tunnista. Kaiken muun kyllä näkee yksityiskohtia myöten, lähes senkin, kannattaako tulla varkaisiin 😉

 8. Uuna: Se on hyvä, että esittelet Googlessa kaiken niin mitään ei jää keltään epäselväksi 8)

 9. Onneksi asun pikkutien varrella, joten eivät ole googlanneet kotitietäni. Reilun kahden kilometrin päässä on lähin kuvauspaikka. Jumituin tänään seikkailemaan kartalla kesäisissä maisemissa, lähinnä tuttujen pihoja piti tutkailla…

 10. Onneksi meidänkin tupa metsän keskellä googlen ulottumattomissa!
  Mutta nyt osataan sun kuvauspaikalle ajella : )