logo

12 kuvan koko maisema

Esittelen tässä teille 12 kuvaa sarjan koko maiseman. Kävin eilen auringon nousun aikaan kuvaamassa siinä toivossa, että olisin saanut kuvaan nousevan auringon, mutta pilvet sotkivat …

Tälläinen on näkymä kartanon yläikkunasta. Kuva on otettu laajakulmalla. Kuvaussuuntapostauksesta näkyy kuinka maisema sijoittuu kartalle. Millainenhan maisema on ollutkaan ennen koulun rakentamista?

Nouseva aurinko värjäsi taivaan. Rajasin kuvan silleen, että sain värit mukaan, joten rajaus ei ole sama kuin 12 kuvaa sarjassa.

Voipi olla että helmikuun auringon nousut sattuvat juuri 12 kuvasarjan rajaukseen. Nyt aurinko nousi liian oikealta. Saa nähdä miten ilimat sallii…

 • Jaa

4 Kommentit

 1. Olet kerronut kuvauksen kommelluksista, mutta ei sitä silti ole osannut kuvitella, että noin kaukana aiheesi on. Eläköön pitkät putket ja vakaa käsi. Kyllä ensi kuussa saat varmaan auringon mukaan.
  Upea taivas, kiva oli nytkin nähdä 🙂

 2. Joo, mäkin olin hahmottanut asian ihan toisin. En arvannut, että maisema olisi noin kaukana. Selventävä kuva.

  Mitäköhän toi penska tuolla koulun pihassa yksinään… Myöhässä vai aikaisessa ;)?.

 3. Ihan samaa mieltä kuin edelliset, että en osannut minäkään kuvitella miten kaukana kuvauskohteesi on!
  Taivas on kyllä todella uppee 😉

 4. uunas: Kaukana se on, mutta putkella niin lähellä.

  Hullukaali: Maisema olis kyllä kauniimpi ilman tuota 70-luvun monumenttia. Niin, olisko myöhästynyt ja ei uskalla mennä kesken tunnin siään? 8)

  Elisa: Jospa sais noi värit ens kuussa virran kohdalle.