logo

Pakkasaamuja

Syssyn pakkasaamut ovat mukavan pirtsakoita: auton ikkunat ja nurmi kuurassa – aurinko yrittää kurkistaa usvan takaa. Eilen aurinko pilkotti kaihtimen välistä höyryävään kaffekuppiin.

Lisää suppiksiako?

  • Jaa

5 Kommentit

  1. Jokohan pitäisi vaihtaa talvirenkaat?

    Jää vaivaamaan, kun ei näe, mitä tuo varis (?) vetää. Matoako?

  2. Uuna: Kerrankin oli lyhyt matka kuvaamaan. Nappasin kameran pöydältä ja räps, räps.

    irma: Pohjoisessa taitas jo tarvita nastoja. Olen niin harvoin het aamusta pyörillä, että taidan vielä malttaa. Piti ihan tarkistaa mukista mitä siinä tapahtuu. Matoa, madon toisessa päässä on myös varis.

  3. Mun lempilukemista lapsena oli joku ”Poliisi kertoo 1976” tai jotain sinne päin. Siinä kirjassa oli sellainen kuva, jossa meedion suusta tuli plasmaa ja se plasmahöyry muodosti käden. Et välttämättä päässyt kärryille, mutta mulle tuli tästä kuvasta heti mieleen toi meediojuttu ;). Eli tässä kuvassa meedion kupista tulee plasmaa, joka muodostaa sienen…