logo

Yövirtaa

Taas se alkaa – meinaan joka kesäinen virran kuvaus yön tunteina. En voi vastustaa kuvaamasta noita pilvi- ja valomuodostelmia. Täällä jo kerran mainitsin, että voisin varmaan tehdä kalenterin, jokaisesta kesän yöstä …

Kokeillaas uutta lähestymiskulmaa näin vieritettävän panoraaman muodossa. Liikuttamalla hiirtä kuvan päällä, kuva rullautuu haluttuun suuntaan. (Kuva ei näy ainakaan Googlen syötteenlukijassa ja näkyäkseen muutoinkin, selaimeen tarvitsee olla asennettuna ilmainen Flash-soittin.)

Kuva on otettu eilen illalla tuossa klo 22 aikoihin.

  • Jaa

2 Kommentit

  1. Hyvin virtaa. Yölintukin on päässyt kuvaan mukaan. Mutta tuo vasemmalla oleva metalliromu, mikä lie, joutaisi leikata pois. Hyvä kun vaihdoit tuon yläpalkin kuvan. Siinä entisessä oli se ruma sillanromisko… Kalenterin voisit tehdäkin, vielä joka päivästä vielä aamu-, päivä-, ilta- ja yökuvat.

  2. Kulttuurimaisemaan kuuluu eri aikakausien tekeleet. Niiden kauneus on sitten eri asia. Valokuva on vain todiste sen hetkisestä näkymästä.