Yövirtaa

Taas se alkaa – meinaan joka kesäinen virran kuvaus yön tunteina. En voi vastustaa kuvaamasta noita pilvi- ja valomuodostelmia. Täällä jo kerran mainitsin, että voisin varmaan tehdä kalenterin, jokaisesta kesän yöstä …

Kokeillaas uutta lähestymiskulmaa näin vieritettävän panoraaman muodossa. Liikuttamalla hiirtä kuvan päällä, kuva rullautuu haluttuun suuntaan. (Kuva ei näy ainakaan Googlen syötteenlukijassa ja näkyäkseen muutoinkin, selaimeen tarvitsee olla asennettuna ilmainen Flash-soittin.)

Kuva on otettu eilen illalla tuossa klo 22 aikoihin.

2015-03-04T12:04:58+00:0012.05.2009|2 Comments

2 Comments

  1. irma 12.5.2009 at 19:28

    Hyvin virtaa. Yölintukin on päässyt kuvaan mukaan. Mutta tuo vasemmalla oleva metalliromu, mikä lie, joutaisi leikata pois. Hyvä kun vaihdoit tuon yläpalkin kuvan. Siinä entisessä oli se ruma sillanromisko… Kalenterin voisit tehdäkin, vielä joka päivästä vielä aamu-, päivä-, ilta- ja yökuvat.

  2. ATToivanen 13.5.2009 at 09:05

    Kulttuurimaisemaan kuuluu eri aikakausien tekeleet. Niiden kauneus on sitten eri asia. Valokuva on vain todiste sen hetkisestä näkymästä.

Comments are closed.

Kiinnostiko kuvat?
close slider

Kiinnostuitko Satunnaisen Retkuilijan valokuvista?
Ota yhteyttä!

Valokuvieni käytöstä julkaisuissa, verkkosivuilla jne. sekä kaupallisissa tarkoituksissa on sovittava erikseen.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Kuvien käyttötarkoitus