logo

Varmoja kevään merkkejä

Kimalainen osallistui meidän kevään ekalle alfikselle takapihan ”terassilla”.

 • Jaa

7 Kommentit

 1. Voi, yks lempparipeleistä, jonka aikana minä ja isäni tarvitsemme lähes aina nykysuomen sanakirjaa 🙂

 2. Meillä on kanssa sellanen kolmiosanen Suomen sanakirja. Mutta juuri tuon kimalaisen alla on emännän huijaus, jonka se väitti olleen kirjassa: vekkula. Tunnusti vasta pelin jälkeen… Silti hävis reilusti… Peliin pitänee kehittää jokin aukoton varmistus 8)

 3. Minä taas hurahdin joku vuosi sitten Upwords-peliin. Kunnes tytär sosialisoi sen ja vei Ouluun…

  Kimalaista en ole vielä nähnyt, mutta enpähän ole päiväsaikaan viikkoon luonnossa päässyt kulkemaankaan. Jospa asia korjaantuu viikonvaihteessa, kun luvattu ihan hurjan lämmintäkin.

 4. Kumpaa kimalainen auttoi? Olimme tänään äidin keinua pystyttämässä ja meitäkin auttoi yksi kimalainen ja pari mehiläistä tai vastaavaa. Kuka niitä pieniä tuntee, Hullukaali varmaan ja sinäkin. Ehkä minäkin joskus.
  Hauska kuva!

 5. 😀 Juuri siksi meilläkin tuota sanakirjaa selataan. Emännälle terveiset 😀

 6. Ollaan mekin tuo Upwords-kokeiltu ja moni muu lautapeli. Meillä oli jossain vaiheessa vaatehuoneessa enemmän pelejä kuin vaatteita. Tuo Joker Alfabeth on 80-luvun alusta ja tuo versio on nykyään nimeltää Scramble. Nykyisessä Alfabetissä on liikaa vieraskirjaimia, joten se ei ole niin hyvä.

  Kimalainen taisi yrittää vihjata, että tuo sana ei ole laillinen 8)

  Kerrotaan terkut, kunhan se palaa ”neulontakerhosta”.

 7. Se vanha peli on paras! Meilläkin on se uudempi versio ja se on tosiaan täynnä z,x,c,w,q, jne. kirjaimia. Ei hyvä. Vai että kimalainen tuomarina 🙂 Ei onneksi emäntää pistänyt 😀