Päivänpaistattelijoita Unnukalla

Muokkasin blogini ulkoasua siten, että nyt pääosassa ovat valokuvat – onhan tämä olevinaan valokuvablogi. Graafisena suunnittelija hirvittää kyllä noi rivien pituudet – tiedän että silimä harhailee näin pitkillä riveillä. No, mutta se on helposti korjattu. Pääosaan tulevat kuvat, joten puhukoon ne puolestaan. 8)

Kävin äsken koskella, mutta se oli ns. tyhjä, koska siellä oli pari kalastajaa. Paluumatkalla kävin kurkkaamassa Unnukan jäälle miten kansa paistattelee aurinkoa.
Hiihtämään keinolla millä hyvänsä ja liikennesäännöistä piittaamatta 8)

2015-03-04T12:06:00+00:0028.03.2009|5 Comments

5 Comments

 1. Hullukaali 28.3.2009 at 16:50

  Oi, hienoa! Totuushan on se, että ei niitä pikkukuvia jokaista viitsi suurentaa, mielenkiintoisempia vain. Tekstirivien pituus ei ainakaan minua häiritse, koska et mitään valtavan pitkiä tarinoita koskaan kirjoita.

  Pyöräilijä saa sympatiapisteet minulta. Autottomana kun joutuu itsekin joskus epämääräisiä kuormia kuljettamaan pyörällä… 😀

  Nyt vasta muuten tajusin. Oliko siellä tuollainen ilma tänään :O! Täällä on tuiskunnut ja tuullut aamusta asti ja aina vain jatkuu.

 2. ATToivanen 28.3.2009 at 17:07

  Juu, täällä on vieläkin hieno auringon paiste. Etelästä vaan tuulee aika kylmästi.

  Heh, tuosta pyöräilijästä tuli mieleen Vaasan ajat, jolloin viikonlopun ruuat haettiin 5 km päästä Prismasta kahdella pyörällä. Pyörissä oli ajajien lisäksi 4 kassillista ruokaa ja 5 v tyttö. 8)

 3. irma 28.3.2009 at 20:08

  “Uusi” pyörä odottelee minullakin jo kevättä. Syksyllä romukuormasta pelastettu, ihan kunnossa oleva punainen naisten perus-tunturi ilman vaihteita. Samanlaisen, mutta Crescentin, ajoin loppuun jo lasten ollessa pieniä. Yksi edessä, toinen takana, kolmas selässä, neljäs jo omalla pikku pyörällään. Kyläkauppaan oli matkaa pari kilometriä. Tätä “kuormaa” ennen olin käyttänyt pyörää kolmena kesänä pyöräretkillä Itä- ja Pohjois-Suomessa, teltat, makuupussit ynnä kaikki muu (tarpeetonkin) tilpehööri mukana. Jyväskylän kadut ja kujatkin tulivat opiskeluaikana tutuiksi samalla pyörällä. Olen ollut nyt vuosia ilman pyörää, kunnes tämä uusi sattui kohdalle. Pääsee tutkimaan kaikenmaailman pikkutietkin, joilla en ole käynyt, kun en ole täältä lähtöisin.

  Tämän nostalgisen vuodatuksen päätän nyt. Hyvältä näyttää tämä blogin uudistus.

 4. ATToivanen 28.3.2009 at 21:41

  Oho, Irman ylikuormaan on jo vaikee laittaa paremmaksi. Pyöräily on jäänyt kyllä harmittavan vähälle auton hommuun jälkeen. Pitäs taas elvyttää…

 5. Kuvanakkeli 28.3.2009 at 22:17

  No niin, nyt alkaa ATToivanen näyttää kuvia! Hienoa. Hyviä kuvia kannattaa näyttää.
  Laita teksti sen verran isoksi, ettei pitkäkään rivi haittaa. Ja mitä noista teksteistä, kunhan kuvat näkyvät.
  Hahaa, sainpahan yllytettyä 😀

Comments are closed.

Kiinnostiko kuvat?
close slider

Kiinnostuitko Satunnaisen Retkuilijan valokuvista?
Ota yhteyttä!

Valokuvieni käytöstä julkaisuissa, verkkosivuilla jne. sekä kaupallisissa tarkoituksissa on sovittava erikseen.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Kuvien käyttötarkoitus