logo

Affena

Kaloja on aika hankala kuvata pinnalta päin heijastusten takia – ja pinnan alla taas haittana on kosteus, josta useimmat kamerat tykkäävät kyttyrää. 8)

No, tässä eräs otos. Taustana laiturin porras – sen vuoksi affena erottuukin yllättävän hyvin.

  • Jaa

3 Kommentit

  1. Eipä ole tullut itselläkään kuvatuksi kuin vähän lahnanpyrstöjä, kun kalat tonkivat pohjaa pyrstö vedenpinnan päällä. Tilasin juuri muutama viikko sitten polarisaatiosuotimen. Senhän pitäsi tähän heijastumisongelmaan auttaa. Suodin odottelee huhtikuun sammakkokuvauksia :).

  2. Mä sain kanssa sellasen pyöröpolarisaattorin synttärilahjaksi. En ole sitä kehannut vielä pakkasessa testailla. Tohon vedenalaiskuvauksiin se voisikin tepsiä.

  3. Ainoat kalakuvat olen ottanut hauen kudusta (selkiä ja pyrstöjä) ja verkosta jäälle nostetuista kaloista. Tuollainen suodin kuulostaa mielenkiintoiselta. Kaikenlaista kivaa olisi kuvaukseen saatavissa…