Tulipa käytyä vanhoja valokuvia läpi ja siltä löytyi läjä kuvia erinäisiltä käynneiltä Orinoron rotkossa eli Orkonorolla. Kuinka ohjautua tähän hienoo luontokohteeseen, niin siihen löytyy hyvät ohjeet Mustimäen kyläseuran sivuilta ja opaskartta Leppävirran kunnan sivuilta.

Orkonoro on eri näköinen, eri tuoksuinen, eri kuuloinen eri vuojenaikoina. Talvella on hyvä varautua lumikengin ja syksyllä vettäpitävissä pitkävartisissa kengissä. Helteellä on hyvä varata nesteytystä. Kaikkina aikoina voi tietysti evästellä Orkosen laavulla.

Orinoron rotko eli Orkonoro

Orinoron rotko eli Orkonoro

Orinoron rotko eli Orkonoro

Orinoron rotko eli Orkonoro

Orinoron rotko eli Orkonoro

Orinoron rotko eli Orkonoro

Orinoron rotko eli Orkonoro

Orinoron rotko eli Orkonoro

Orinoron rotko eli Orkonoro

Orinoron rotko eli Orkonoro

Orinoron rotko eli Orkonoro

Orinoron Orkosen laavu

Orinoron Orkosen laavulla

Orinoron Orkosen laavulla

Orinoron Orkosen laavulla