Riistakamera taltioi pihalla kevään ensimmäiset siilin vierailut vappuaattona, mutta sen jälkeen olikin hiljaista. 
Viime syssynä teetätin siilille pesän, mutta se valmistui liian myöhään – siilit olivat jo talviunilla. Nyt keväällä tein pesälle pohjat ja laitoin pesän jo tutusteltavaksi n. kk sitten. 

Riistakamera on kk päivät ollut siilin pesän katossa. Se oli tallentanut ekat pesävierailut 2.6.2012 klo 2:38. Siili oli viettänyt ruuan parissa pari tuntia ja tullut aamulla uudelleen – ja seuraavana illaltana ja yöllä kanssa. Käytin houkuttimena paria muikkua. Se ei tosin ole kovin tervettä ravintoa siilille, mutta nyt houkuttelun jälkeen sille on tarjolla vain vettä, koiranraksuja ja pähkinärouhetta. Nekin kelpaa hyvin…

Amppari perhana oli tehnyt pesän kopperon kattoon riistakameran taa. Se pesä kyllä sai häädön… Pesä on liian ahdas riistakameralle – ei tarkenna noin lähelle, joten asensin sen vahtimaan suuaukkoa sisuksen sijaan.

Riistakamera taltioi eilen suuaukon kurkkijat ja trafiikin. Harakka ei uskaltaudu pimeään tilaan. Siili käypi nyt säännöllisesti, joka on erittäin mukavaa 8)