logo

Saukko kalastelee Konnuksen Pirttikoskessa

Seurailin koskella saukon kalastelua vajaan 10 metrin päästä puun takaa. Tietysti muistikortille oli jäänyt viikon kuvat ja sain videoo vaivaset 2 minsaa vaikka se touhus siinä varttitunnin. No, ees jotain, kun viime kohtaamisesta on toista vuotta…

Tais olla vuoen pimmein päivä. Saukkoja oli parraimmillaan kaksi – tosin vastarannalla – ja näin myös eka kertaa majavan koskella. Se kuskas jottain niskalle pessäänsä. Pitää katella tuliko kuvista muuta kuin mustia läikkiä…

  • Jaa

2 Kommentit

  1. Helpolta näyttää saukon kalastelu. Ei ole kauaakaan veden alla, kun tulee jo kalan kanssa ylös.

    • Ahvenia tuntui riittävän ja harvoin se nousi ilman kalaa. Vastarannalla se sai suuremman kalan – oisko ollut pieni matikka, jonka se kuskas toiselle saukolle – tod. näk. poikaselle. Oli niin kaukana etten varmaksi osaa sanoa…