Saukko kalastelee Konnuksen Pirttikoskessa

Seurailin koskella saukon kalastelua vajaan 10 metrin päästä puun takaa. Tietysti muistikortille oli jäänyt viikon kuvat ja sain videoo vaivaset 2 minsaa vaikka se touhus siinä varttitunnin. No, ees jotain, kun viime kohtaamisesta on toista vuotta…

Tais olla vuoen pimmein päivä. Saukkoja oli parraimmillaan kaksi – tosin vastarannalla – ja näin myös eka kertaa majavan koskella. Se kuskas jottain niskalle pessäänsä. Pitää katella tuliko kuvista muuta kuin mustia läikkiä…

2015-03-04T09:46:30+00:0005.12.2013|2 Comments

2 Comments

  1. Annika 5.12.2013 at 20:02

    Helpolta näyttää saukon kalastelu. Ei ole kauaakaan veden alla, kun tulee jo kalan kanssa ylös.

    • Anssi Toivanen 5.12.2013 at 20:17

      Ahvenia tuntui riittävän ja harvoin se nousi ilman kalaa. Vastarannalla se sai suuremman kalan – oisko ollut pieni matikka, jonka se kuskas toiselle saukolle – tod. näk. poikaselle. Oli niin kaukana etten varmaksi osaa sanoa…

Comments are closed.

Kiinnostiko kuvat?
close slider

Kiinnostuitko Satunnaisen Retkuilijan valokuvista?
Ota yhteyttä!

Valokuvieni käytöstä julkaisuissa, verkkosivuilla jne. sekä kaupallisissa tarkoituksissa on sovittava erikseen.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Kuvien käyttötarkoitus