logo

Mustaa valkoisella – ainakin melkein

Oppilaani – 3. vuosikurssin mediassarit Varkaudesta – ovat touhunneet koko syksyn valokuvanäyttelyä – suunnitellen, kuvauspaikkoja etsien, kuvausrekvisiittaa hankkien ja valmistaen, kuvaten, käsitellen, julisteita ja flyereita väsäten ja markkinoien. Valokuvanäyttely ”Vieläkö on villihevosia?” Varkauden kirjastossa avataan ens ma klo 18:00 ja kestää 14.-29.10.2013. Tervetuloa!
Innostus on ollut niin suuri, että minun on tarvinnut vain heittää vettä myllyyn tai lissee löylyä… Oppilaat valitsivat kuvien tyyliksi semimustavalkoiset – mustavalkokuvia korostusvärillä. Tulos oli niin näyttävä, että olen itekin taas vaihteeksi kokkeillut mustavalkokuvien rajoja.

Sain kunnian ikuistaa ryhmäni.

Saaliistaan mustasukkainen varis.

Menneen kesän muisto.

Lukossa.

  • Jaa

2 Kommentit

  1. Mustavalkoisessa kuvassa on sitä jotain. Ja semimustavalkoiset kuvat ovat aika hauskoja, värillä voi nostaa esiin kuvasta jotain.

    Variskuva on tosi sympaattinen!

    • Siinä on sitä kuvauksen alkuvoimaa. Harvoin pääsee varista näin lähelle. Se ei halunnut luopua löydöstä helpolla…