logo

Pikku menninkäinen

Pikku menninkäinen

Pöllötin

Möllötin

  • Jaa

4 Kommentit

  1. Upeat kuvat ja loistavat kuvien nimet! Extrabonuspisteet pikku menninkäiselle. 🙂 Pöllön kuvaaminen päivän valossa noin hyvältä hollilta on harvinaista herkkua (olisi ainakin minulle), olet käyttänyt tilaisuuden hienosti hyödyksi!

    • Kiitos kiitos! Viirula on ihan koskella liikkuvien polun vieressä. Viirut ovat pesineet siinä vuosia ja tottuneet immeisiin. Rouva Viiru on helppo kuvattava, kun se vahtii pönttöä aina samassa paikassa. Ja jos se on jossain muualla niin räksät paljastavat sen sijainnin. Ne ei anna sen olla rauhassa päiväaikaan.

  2. Hienoja kuvia! Meillä päin oli viime kesänä sarvipöllöjä, yhden kerran näin yöllä pöllön lentävän taivaalla, muuten niiden olemassaolon huomasi vain poikasten kimeistä huudoista.

    • Kiitos kiitos! Pari vuotta sitten oli tässä kylällä myös pesivä sarvipöllöpari poikineen. En niitä nähnyt mutta ihmettelin että kuka piru on hommannut noin karmee äänisen linnunpelättimen 8)