Täh! Joko nyt jo kevät?

Pakkasta ol viime yönä lähemmäs kahtakymmentä ja ikävä viima kasailee lumia. Piti vähän hieraista silmiä kun puolen päivän aikaan kurkkasin takapihalle. Rusakoille tarjolla olleita omenia nokki Herra Räksä. Harvinainen vieras tähän aikaan vuodesta, vaikka niitä talvehtii muutama tässä kylillä. Ne elää juuri omenapuiden antimilla.

Omenia mulla vahtii riistakamera, josta selvisi että HerraRäksä vieraili eilen eka kertaa. Yöllä oli jopa kaksi rusakkoa yhtä aikaa jyrsimässä omenoita. Rukoista tulloo liikkuvaa kuvaa tässä kevään edetessä…

2015-03-04T10:26:07+00:0008.03.2013|2 Comments

2 Comments

  1. Annika 10.3.2013 at 15:48

    Täälläkin on jokunen räksä sinnitellyt talven yli.

    Varsinaisista muuttolinnuista näin tänään ensimmäisen: harmaalokin. Pakkasta ja lunta on enemmän kuin helmikuussa, mutta jotkut muuttolinnut taitavat katsoa enemmän kalenteria kuin säätilaa. Ihan väkisin tuppaavat oli sää mikä oli.

    • Anssi Toivanen 10.3.2013 at 21:03

      Jopas on lokki uskaltautunut. Pitääpä alkaa tiirailemaan sulia silläsilmällä jos ne jo tännekin yrittää.

Comments are closed.

Kiinnostiko kuvat?
close slider

Kiinnostuitko Satunnaisen Retkuilijan valokuvista?
Ota yhteyttä!

Valokuvieni käytöstä julkaisuissa, verkkosivuilla jne. sekä kaupallisissa tarkoituksissa on sovittava erikseen.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Kuvien käyttötarkoitus