logo

Repolaeset vilistää taevaalla paraikaa

  • Jaa

4 Kommentit

  1. No joo-o. Olin illalla lenkillä ja näin omasta mielestäni upeita revontulia. Sen hienompia en ole koskaan täällä Etelä-Suomessa nähnyt. Mutta sitten näin nämä kuvat… Veit nyt ilon multa 😉

    Millaisillas asetuksilla otit kuvat? Ja jalusta oli tietysti?

    • En ole minäkään nähnyt noin komeita revontulia milloinkaan. IS06400, 30s ja fisulla manuaalisesti aukko 22. Olen yrittänyt vähentää kylän valosaasteen vaikutuksia kuvaan: poistanut kohinaa, lisännyt kontrastia… Itseasiassa nuo violetit ei näkynyt silmillä mutta ne oli kuvassa.

  2. Onpas huimia värejä! Todella hienoja kuvia. Itse en ole koskaan nähnyt kuin ihan sellaisia kapeita aavistuksia (tosin ei ole koskaan tullut käytyä pohjoisessa talviaikaan). Ovat olleet niin vaatimattomia ettei ole edes tullut mieleen yrittää kuvata.

    • Nämä repolaiset tais näkyä ihan siellä etelässä asti mitä kuvia kattelin netissä… Harvinaista herkkua nämä on meilläkin.