Ensimmäinen kuvakirja

Kokkeilin eka kertaa tehdä kuvakirjan ja käytin Photobox kuvapalveluiden 50% alennusta hyväkseni. Harmi vaan että kirjan tekoon oli aikaa vain 1 kk ja samaan aikaan tuli hirvee työryysis. Kirja on kasattu yhdessä päivässä – valikoitu, käsitelty ja aseteltu saman päivän aikana.

Kirja tuli jo kolmisen viikkoa sitten mutta jouduin palauttamaan sen kirjassa olleiden värivirheiden vuoksi. Palautus ei ollut ihan ongelmatonta ranskalaiseen firmaan vaikka kommunikointi käydään suomeksi.

Lähetin sähköpostia kuvien kera virheistä – ohjeiden mukaan, mutta vastaus viestiin tuli vasta viikon päästä. Olin jo siihen mennessä ehtinyt verkkosivujen ohjeiden mukaan laittaa kirjan palautuksena takaisin, vaikka niin ei olisi ollut tarvetta. No, Photobox hyvitti postikulut lisäämällä rahat minun Photobox-tilille.

Virheetön kirja saapui eilen. Laatu on moitteeton, mutta vaihtaisin tai käsittelisin uudelleen pari kuvaa. Ne on mielestäni liian epätarkkoja. Eli vika minussa – ei Photoboxissa. Kuitenkin olen ihan tyytyväinen kokonaisuuteen…

Kirjaa voi jakaa myös näkyville täällä netissä. Kumma kyllä tämä panoraamakuva on nettiversiossa huonompi kuin kirjassa. Muuten ne vastaa väreiltään ja laadultaan toisiaan.

Ensiesityksenä, olkaapa hyvä: KOSKELLA. Käykää kurkkaamassa ja suosittelen kokonäyttötilaa selailuun.

 

2015-03-04T10:26:39+00:0001.01.2013|4 Comments

4 Comments

 1. Tarja A 1.1.2013 at 20:51

  Hieno kokonaisuus, tekisi mieli kokeilla itsekin. Aika pian sait kirjan kuvat kokoon, mutta sinulla taitaa olla kuvat hyvin arkistoituna, jotta löysit juuri ne oikeat.

  Yhden kirjan teetin Ifolorilla ja sen kokoamisessa meni useampi kuukausi, kun en osannut päättää mitä otan mukaan.
  Harkinnassa ollut toinen jo toista vuotta, mutta aikaiseksi en ole saanut.

  • Anssi Toivanen 1.1.2013 at 21:00

   No, oli pakko toimia nopeesti. Kun tilasin alennuksella kirjan niin mulla oli kk aikaa tehdä se. Sit huomasinkin että olikin aikaa enää viikko niin oli etittävä päivä jonka uhraan kirjalle. Blogista poimin mielestäni parhaat ja muutama vähän uudempi mukaan joukkoon. Aika talvipainotteinen siitä tuli, kun ajatuksena oli kuitenkin vuoden kierto.

 2. Maria Veikontytär 2.1.2013 at 00:04

  Kerrassaan uppeeta kateltavvoo! Kiitos!

Comments are closed.

Kiinnostiko kuvat?
close slider

Kiinnostuitko Satunnaisen Retkuilijan valokuvista?
Ota yhteyttä!

Valokuvieni käytöstä julkaisuissa, verkkosivuilla jne. sekä kaupallisissa tarkoituksissa on sovittava erikseen.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Kuvien käyttötarkoitus