Maitolava

2015-03-04T10:27:23+00:0008.12.2012|2 Comments

2 Comments

  1. Pitsit sekaisin 8.12.2012 at 21:10

    Onko noita maitolavoja vielä jossain ihan oikeasti olemassa????? Kesäiseksi yleensä luokiteltu kuvan aihe näyttää todella kauniilta talven jäisessä sylissä. Kaukana kajastava auton valo loi hetkeksi sellaisen tunteen, että katoava aurinko vielä viimeisillään loistelee. Vaan eipäs loistellut. Kauniin sävyinen, vanhanaikaisen talvinen kuva…:)

    • Anssi Toivanen 8.12.2012 at 21:37

      Muaseuvulla on paljonkin retro-maitolavoja muovikukkineen. Tää on aito ja hyvin säilynyt vanhojen lehtikuusten alla. Ite talo ei ole ennee pystyssä – tai moterni 70-luvun tiilitalo on kyllä tuolla auton valojen kohdalla oikeella. Melkein sininen hetki…

Comments are closed.

Kiinnostiko kuvat?
close slider

Kiinnostuitko Satunnaisen Retkuilijan valokuvista?
Ota yhteyttä!

Valokuvieni käytöstä julkaisuissa, verkkosivuilla jne. sekä kaupallisissa tarkoituksissa on sovittava erikseen.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Kuvien käyttötarkoitus