Myrskyn jälkeen

Kuvattu koskella eilen 28.12.2011 ja halukkaille lissee…

2015-03-04T10:55:31+00:0029.12.2011|2 Comments

2 Comments

  1. uuvana 29.12.2011 at 22:29

    Aika räväkä ilmat olikin joulun päälle. Onko sielläpäin paljon vahinkoa? Olin itse joulua Pirkanmaalla ja siellä seudulla meni sähköpalvelut aika pimeäksi pariksi päiväksi. Onneksi on siellä vanha puuhella niin lämpöä riitti ja lanttulaatikkotkin sai lämmitettyä.

    Ja siellä onkin jo karaaukausi avattu. Saapa muuten nähdä nähdäänkö karoja tänä talvena täällä ihan etelässä asti, kun on niin leudot säät ja vesiä auki paljon. Voi olla että pysyvät pohjosempana sitten.

  2. ATToivanen 30.12.2011 at 07:54

    uuvana: Tämä Hannu-myrsky katkoi ja kaatoi paljon puita. Olin juuri tuossa laavun saaressa – 10 m päässä, kun toi laho haapa alkoi rutista ja katkes – ja rojahti alas. Samaan aikaan alkoi saarissa rutista myös. Majavan kaadot alkoi kaatuilla. Pitäjillä oli sähköt poikki muttei meillä kylillä. Karoja on ollut jo pari kk koskella. Niitä taitaa talvehtia viitisen kappaletta. Saukkoja ei ole vielä näkynyt, kun ei ole noi järvet vielä kjäässä. Niitä olen kovasti odotellut.

Comments are closed.

Kiinnostiko kuvat?
close slider

Kiinnostuitko Satunnaisen Retkuilijan valokuvista?
Ota yhteyttä!

Valokuvieni käytöstä julkaisuissa, verkkosivuilla jne. sekä kaupallisissa tarkoituksissa on sovittava erikseen.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Kuvien käyttötarkoitus