logo

Konnuksen vuosi

Se on nyt siinä: 44 kuvaa  / vuosi – kuva noin kahdeksan päivän välein.

 • Jaa

5 Kommentit

 1. Väistämättä tulee mieleen, että tuo kuvasarja olisi upea kuvateoksena. Kirja kiinnostaisi paikallisia asukkaita, mutta olisi upea kirja lasten parissa työskenteleville: lapset tykkäävät pohtia, mikä kuvassa on muuttunut edelliseen verrattuna. Tuli myös mieleeni sairaalassa ”vankeina” makaavat pitkäaikaissairaat: kuinka mielellään moni luonnon ystävä virkistäisi mieltään näiden kuvien katselemisella.
  Upea lahjakirja myös ulkomaille.
  Onko suunnitelmissasi tehdä kyselyjä tämän asian tiimoilta, vai jätätkö tämän vain blogikävijöiden aarteeksi.
  Upea kokonaisuus.
  Mitä seuraavaksi?

 2. Kovan työn olet tehnyt ja se kannatti, hienosti näkyy vuodenaikojen vaihtelu, muutamassa päivässä jo näkyy paljon muutoksia varsinkin lehtien puhjetessa ja lumen tullessa.

 3. Sirkku: Taitaa jäädä blogistanian ihmeteltäväksi. Kirjaa varten olisi pitänyt tehdä jo alkujaan tarkempi kameran paikan asettelu ja rajakset. Nää on vaan pokkariräpsyjä. Taitaa vähän bloggailu nyt hiipua töiden lisääntyessä… Ei mitään suurempia suunnitelmia… tai eihän sitä tiedä.

  Manteli: Paremmin tässä sarjassa näkyy vaihtelut kuin kerran kuussa otetuissa. Tietysti kerran päivässä olis aika iso haaste. Se vois onnistua jollain automatiikalla, jos ei halua jämähtää koko vuodeksi paikoilleen…

 4. Tästä huomaa, miten hienoa ovat erilaiset vuodenajat. Lumikuviakin oli ihan kiitettävästi… Mielenkiintoinen ’rojekti’. Voisi suunnitella jotain vastaavaa, ottaisi esim. yhden puun elämän vuoden kierrossa.