logo

Lapsukaisia – jälleen

 • Jaa

10 Kommentit

 1. Melkein tippa tulee linssiin, kun näitä katselee, hellyttäviä kuvia♥ Pikku Viiru vie voiton hämmästyneellä katsellaan.

 2. Kerrassaan ihania, hellyyttäviä ja kuten Manteli edellä’ totesi, melkeinpä itku tosiaan pääsi näitä katsellessa. Todella loistavaa kameratyöskentelyä, nostelen pipoani kunnioituksesta. Kiitos ja pitsien hulmahdus.:)

 3. Manteli: Jotkut viettää hellepäiviä rannalla – mä istun koskella kivillä ja oottelen kun lapsukaiset tulee mun lähelle. Sorsan poijat tulee pariin metriin ja emo myös. Telkän poijat tulee kanssa pariin metriin, jos ne ei mua huomaa. Jos telkkäemo näkee mut niin hälytys tulee jo 10 m päästä ja koko tilanne kuivuu…

  Pitsit sekaisin: Läheltä on helppo kuvata, mutta se lähelle pääsy vie aikaa. Onneksi eilen ei ollut ketään koskella kun konttasin ja ryömin pitkospuita ja kiviä pitkin 8)

 4. Äkkiä ne vaan kasvavat, vesilintujen poikasiin alkaa nopeasti tulla virtaviivaisuutta ja pallomaisuus vähenee.
  Viirun hämmästynyt ilme on kyllä ykkönen. Ja tuo telkkäemon tiukka tuijotus. Kuinkahan monta lasta siellä on mahan alle ollenkaan änkeytyneenä?

 5. uuvana: Jaa-a, kyllä niitä oli toistakymmentä. Olikohan vienyt osan jostain toisesta poikueesta?

 6. Ainakin koskelot harrastavat mielellään tuota lastenryöstöä, joskus voi nähdä parin-kolmankymmenen lapsen jättikatraan yhden emon perässä.

 7. Tosi söpöjä linnunpoikia! Varsinkin tuo kuva ”haukottelevasta” Viirusta. Sorsan- ja telkänpoikasetkin ovat ihanan untuvaisia.

 8. uuvana: Joo, veikkaisin telkkien tekevän koska yhdellä oli vain 4 poikasta. Kun seurailin näitä niin aina oli yksi jossain hävikissä piipittämässä. Nää löyti kyllä takas 8)

  Birdwatcher: Viirunpojalla oli niin kuuma helteessä että se läähätti. Sen takia sillä on suu auki noissa kuvissa 8)

 9. Onpas tosiaan jälkikasvua luonnossa. Sinulla onkin ihan oikea taktiikka, antaa kuvauskohteiden tulla luoksesi eikä juosta niiden perässä. Pikkupöllö ei voisi uteliaampi olla… Hurmaava olento.