logo

10. Blues Picnic

 • Jaa

9 Kommentit

 1. Pitsit sekaisin: Sopivan lupsakkoo… Siinä ol mukava istuskella viltillä ja syyä pizzoo 8)

  Teuvo: Näin bluustapahtumia taitaa olla vähän joka nurkalla. Kannattaa kurkkia lehtiä…

 2. Hello mies, tulin tänne apua hakemaan mutta laitoinkin sulle naamassa meiliä 🙂 Heppa ja hyvä meisinki…..

 3. TÄH! Vastasit sä mulle, mä nimittäin vähän epäilen, että jos lähetit naaman kautta vastauksen, että olen ”kosmisten kavereiden”, kyttäyslistalla 🙁
  Facebook on nimittäin viimeaikoina takkuillut ja varoittelee, että olen muka joutunut jonkun ulkoisen hyökkäyksen kohteeksi. HALLELUJA! Meikällä on Mac, eikö tämä pitäisi olla aika oliovapaa? Huomasin, että sulla on useampikin sivusto joten käyn katselemassa, olen ollut aina heikkona graafikon-retaleihin 🙂 Suurin haaveeni on ollut aina Puijon -kolmioviiri bikinit? Tietenkin sä ensitöiksesi suunnittelet ne mulle?!? Suosittelen myös, että hommaat itsellesi kaikki naiset nujertavan kesä-asun MÄHÖNE-kalsarit. Käy Tšupukassa osallistumassa skapaan.
  Hauskaa kesää man!

 4. Äh, unohdin kiittää kun annat ohjeita Bloggaajille Blogissasi, siten minä tännekkin löysin ja neuvoistasi oli hyötyä. THANKS!

 5. Vaikuttaa olleen rento meininki. Tarjetakin taisi tuolloin ihan hyvin. (Äkkiä se nyt viime päivinä lämpötila putosi melkein puoleen entisestään)

 6. Tsupukka: Ei taida olla mun alaa… Hyvä että ohjeista on apua.

  uuvana: Juu, hellettä piisas, mutta onneksi varjoa löytyi ja järveltä kävi vilvoittava tuuli.