Oravan poijat – 7 vilikeriä

Klikkaa Facebook-logoa viiteon vasemmassa yläkulmassa niin pääset näkemään viiteon HD-laadulla.

2015-03-04T11:08:31+00:0011.12.2010|5 Comments

5 Comments

 1. Elisa 11.12.2010 at 09:08

  No voi ihme ja kumma, että olivatkin suloisia. Taisi olla muistikortit kuumina tuona kahden viikon aikana 😉 Onko muuten näkynyt nyt talvella ollenkaan?

 2. uuvana 11.12.2010 at 10:33

  Aiii tämä on aivan mahtava, hienoin luontofilmi pitkään aikaan! Heti piti katsoa kaksi kertaa peräkkäin. 😀
  Voi että, on teillä ollut aivan uskomatonta kesäseuraa siellä.

  On se kumma miten ei noita vaikka haukka napannut yksitellen, kun ukahtelivat selväti kuka minnekin vaikka keskelle pihanurmikkoa. Lähikuvat nukkuvista ja ukahtavista oravanpojista ovat hirveän koskettavia.

 3. ATToivanen 11.12.2010 at 14:22

  Elisa: Olen tässä penkonut kesän kuvia ja aina sieltä sadoista oravan poikakuvista löytyy mukavia uusia otoksia 8) Ja nyt koostin videoista tän. Poikasia ei ole näkynyt elokuun jälkeen, en tiedä miten niille on käynyt…

  uuvana: Kesäseura oli mitä parhain 8) Se oli jännä, että ne eivät nukkuneet pihalla muulloin kun mä olin siellä. Ne hävisivät kuusiaidan suojaan tai sitten nukuttiin omenapuussa tai mongolianvaahterassa. Siperianpihtaan ne pääsivät vasta kun oppivat hyppäämään oksalta toiselle – puusta toiseen. Pihdan kaarna on niin sileää, ettei poikasten hennot kynnet uponneet siihen.

 4. Pehmyt piirto 11.12.2010 at 14:40

  Koskettava ja suloinen . Mistähän nämä orvot osasivat juuri teidät valita, piditte hyvää huolta pienistä. Äkkiä ne kehittyvät, oksalla pysyminen ei aluksi oikein sujunut, mutta kyllähän nuo näky oppivan. Tais tulla kelpo aikuisia. Tuovat sitten jokainen jälkikasvunsa ensi kesänä sijaisvanhemmille, oletteko valmiina.

 5. ATToivanen 11.12.2010 at 15:38

  Pehmyt piirto: Niin, en tiedä mistä ne oppi luottamaan. Kai siksi että tarjosin niille ruokaa ja juomaa. Sen kun vaan vaikka kaikki kerralla. Kyllä me ens kesänäkin voidaan ottaa oravan poikii hoitoon. 8)

Comments are closed.

Kiinnostiko kuvat?
close slider

Kiinnostuitko Satunnaisen Retkuilijan valokuvista?
Ota yhteyttä!

Valokuvieni käytöstä julkaisuissa, verkkosivuilla jne. sekä kaupallisissa tarkoituksissa on sovittava erikseen.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Kuvien käyttötarkoitus