logo

Muistan kesän

  • Jaa

8 Kommentit

  1. Tämä aika pistää muistelemaan mennyttä kesää, jostain syystä… Onneksi tänään tuli lunta valaisemaan maisemaa.

  2. Voi jukra noita vesseleitä. 🙂 Missähän nyt vipeltävät, ovatko selvinneet talveen asti?

  3. uuvana: Oli ne metkaa seuraa 8) En ole nähnyt niitä ollenkaan elokuun jälkeen. Minne lie katosivat? Jonkun suuhun?

  4. Heip! Piti tulla tunnustamaan, että pöllin tämän ideasi biisien ja kuvien yhdistelystä ja perustin sen pohjalle peräti blogin (linkki profiilissani, ainakin pitäisi olla). Olen seuraillut blogiasi jo jonkin aikaa, tosi hienoja kuvia sulla ja hyviä ideoita myös! 😉 Leppävirta näyttää varsin asuttavalta paikalta.

  5. Valona: Kiitos kiitos! Hienoa, että jalostit idean pitemmälle. Pitääpä käydä kurkkaamassa 8)

  6. Voi nuo kurret ♥ toivottavasti eivät ole kenenkään massussa tai auton alla! Meillä näkyy kolmea eri kurrea, veikkain kahta saman pentueen poikaseksi. Otsikkokuvani kurre näyttää vähän erirotuiselta, pikkasen paksummalta kuin muut ;))