Kolme kovaa testissä: muoviverkko, tablettipussi ja patasuti

Kyllästyin pähkinärohmunärhiin.

Pussitin pähkinöitä muoviverkko-, tabletti- ja patasutiverkkopusseihin. Eilen patasutidonitsin metalliverkko oli rikottu ja pähkinät viety. Tänään muoviverkko oli revitty – närtsien toimesta.

Voiton vei tablettipussi. Se on ehjä vaikka närhet yritti sitäkin repiä riekaleiksi. Löysin sen siivouskomeron perukoilta. Saako noita pusseja enää mistään? Jonkin pesuainetablettien pussukka, eikö? Siinä on isona plussana toi näpsä lukko pussin suulla. Sinipiian pesuspussissa on liian tihee verkko, joten se ei passaa. Tai mistä sais halavalla – helposti – närhen kestävää – tiheä silmästä – metalliverkkoo?

2015-03-04T11:56:35+00:0006.10.2010|4 Comments

4 Comments

 1. irma 7.10.2010 at 19:11

  Jokin systeemi pitäisi tosiaan kehitellä pähkinöille. Ovat liian arvokasta tavaraa närhien haudattaviksi…

 2. ATToivanen 7.10.2010 at 19:16

  irma: Tuo reikäkangas kestää. Närhet ovat takoneet sitä kolmatta päivää ja siinä ei näy mitään kulumisen merkkejä. Yritin kuuklata vastaavanlaista ja näytti siltä, että Norlynin pesupussi olis samanlaista materiaalia 8)

 3. irma 8.10.2010 at 13:51

  Tulin hätäpäissäni ostaneeksi tänään muovisen pähkinäautomaatin, suunnilleen tuollainen reikäkoko siinä on. Aika vahvalta tuntuu, mutta niin ovat närhetkin. Vielä näyttäisi kahden tunnin käytön jälkeen olevan ehjä… Saahan niitä ruokintapisteitä olla enemmänkin, jos sopivaa materiaalia tulee vastaan, hyvä vinkki tuo pesupussi. Siemenillekin minulla on kaksi automaattia, talimakkaroita on useampikin, eri puissa, ettei tule ahdasta.

 4. ATToivanen 8.10.2010 at 19:50

  irma: Kestääköhän muovi? Epäilen… Mutta kerro kokemuksia…

Comments are closed.

Kiinnostiko kuvat?
close slider

Kiinnostuitko Satunnaisen Retkuilijan valokuvista?
Ota yhteyttä!

Valokuvieni käytöstä julkaisuissa, verkkosivuilla jne. sekä kaupallisissa tarkoituksissa on sovittava erikseen.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Kuvien käyttötarkoitus