logo

Kolme kovaa testissä: muoviverkko, tablettipussi ja patasuti

Kyllästyin pähkinärohmunärhiin.

Pussitin pähkinöitä muoviverkko-, tabletti- ja patasutiverkkopusseihin. Eilen patasutidonitsin metalliverkko oli rikottu ja pähkinät viety. Tänään muoviverkko oli revitty – närtsien toimesta.

Voiton vei tablettipussi. Se on ehjä vaikka närhet yritti sitäkin repiä riekaleiksi. Löysin sen siivouskomeron perukoilta. Saako noita pusseja enää mistään? Jonkin pesuainetablettien pussukka, eikö? Siinä on isona plussana toi näpsä lukko pussin suulla. Sinipiian pesuspussissa on liian tihee verkko, joten se ei passaa. Tai mistä sais halavalla – helposti – närhen kestävää – tiheä silmästä – metalliverkkoo?

  • Jaa

4 Kommentit

  1. Jokin systeemi pitäisi tosiaan kehitellä pähkinöille. Ovat liian arvokasta tavaraa närhien haudattaviksi…

  2. irma: Tuo reikäkangas kestää. Närhet ovat takoneet sitä kolmatta päivää ja siinä ei näy mitään kulumisen merkkejä. Yritin kuuklata vastaavanlaista ja näytti siltä, että Norlynin pesupussi olis samanlaista materiaalia 8)

  3. Tulin hätäpäissäni ostaneeksi tänään muovisen pähkinäautomaatin, suunnilleen tuollainen reikäkoko siinä on. Aika vahvalta tuntuu, mutta niin ovat närhetkin. Vielä näyttäisi kahden tunnin käytön jälkeen olevan ehjä… Saahan niitä ruokintapisteitä olla enemmänkin, jos sopivaa materiaalia tulee vastaan, hyvä vinkki tuo pesupussi. Siemenillekin minulla on kaksi automaattia, talimakkaroita on useampikin, eri puissa, ettei tule ahdasta.