Lapsenlikkana

Eilen oli kesän kuumin päivä ja en tehnyt muta kuin lueskelin riippumatossa ja aurinkovarjon alla – niin, ja olihan siinä samalla lapsenlikkana kuudelle oravan poikaselle.

Tässä kaikki kuusi.

Ne on sitten ihan kesyjä. Kiipeilevät päälle ja niitä saa silittää jne.

Yhden jouduin hätistelemään jo sisältä ja takaovelta on pitänyt käännyttää useampi.

Mitä sä syöt? Omenaa.

Hei, me kiivetään!

Mikä on suunta?

Olen tarjonnut niille koiranraksuja ja vettä. Lisäksi ne syö pudonneita pieniä omenia ja mustaviinimarjoja suoraan pensaasta. Punaiset eivät kelpaa.

Kukkia maistellaan myös.

Eilen oli läkähdyttävän kuuma. Lisää kuvia minun naamakirjasivulla. (Sinne voi tulla lissää kuvia, jos tässä seurustelu jatkuu..)

Tässä pari viiteon pätkää veijareista.

Kuvailin niitä pitkin päivää ja illalle ne loikkivat kuusiaijan suojissa – en tiedä minne, mutta aamulla ne oli taas pihalla.

2015-03-04T11:57:38+00:0030.07.2010|9 Comments

9 Comments

 1. Elisa 30.7.2010 at 15:58

  Pistit sitten kerralla 6 x paremmaksi 😉 Suloisia ovat, voi kun kaikki selviäisivät! Luulikohan tuossa eka videossa tuota äidikseen tämä vasemmanpuoleinen?

 2. ATToivanen 30.7.2010 at 16:20

  Elisa: En usko… Ne kisuaa tuollailla, kun ne kohtaavat. Kuuden oravan solmu on aikamoinen ratkottava 8)

 3. irma 31.7.2010 at 08:20

  Ei taida olla vapaa-ajanvietto-ongelmaa, kun näitä seurailet… Hyvin keksitty nukkumapaikka tuossa puun juurella, ei aurinko porota. Eka videossa käyttäytyvät kuin ihmislapset ikään, juoksevat päin kameraa (kuvasin aikoinaan kaitafilmikameralla lapsiani ja aina sama juttu: päin kameraa). Mutta missä emo, kai näillä sellainenkin on?

 4. ATToivanen 1.8.2010 at 22:17

  irma: Lapsosia kaikki… Oltiin yö poissa ja pihalla ei näkynyt illalla kuin yksi arkalainen. Heti alkaavat vierastaa, mutta niinhän se pitääkin… Emo tyhjenteli zembra-mäntyä 3 viikkoa mutta nyt sitä ei ole näkynyt yli viikkoon. Lähtikö hermolomalle vai…

 5. Uuna 2.8.2010 at 14:35

  Sinulla onkin sitten kuusi lemmikkiä talveksi. Teetkö oikein huoneen niille. Parasta olisi, sillä muuten ne tekevät itse huoneen vintillesi 🙂

  Suloisia ovat, meillä oli keväällä monta, mutta jostain ilmestyneet kissat ovat vähentäneet porukkaa ja kai ne ovat muutenkin etsineet oman reviirinsä.

  Hyvää kanoottiretkeä!

 6. Taru 2.8.2010 at 20:47

  No sullahan siellä paimennettavia nyt onkin : )
  On ne vaan niin suloisia!!!

 7. uuvana 4.8.2010 at 10:37

  Voi jessös mitä kesseli-vesseleitä. 🙂 Tuosta ei kyllä kesäohjelma parane! Aivan huippukuvia, näitä ei voi nauramatta katsella. Ja vaatii varmaan kärsivällisyyttä kuvaajalta saada tuollainen ADHD-katras samaan kuvaan niinkuin tuossa ekassa. 😉

  Tuossa viimeisessä videossa juurakossa nukkuva pienokainen on koskettava. Voi kun sinne puun juuren suojaan kun itsekin mahtuisi nukkumaan.

 8. uuvana 4.8.2010 at 10:50

  Vielä piti uudestaan katsoa, tuo oksalla rötköttävä on aivan ykkönen, kuumuudesta ihan kanttuvei. 😀

 9. ATToivanen 5.8.2010 at 15:40

  Uuna: Jaa-a, pääseeköhän ne meidän välikattoon. Ei ainakaan aiemmin… Nämä ovat kyllä vielä viikon säilyneet kaikki elossa. Hyvä niin… Kiitos!

  Taru: Joo, vauhtia riittää. Näistä tulee paikallislehtijulkimoita 8)

  uuvana: Se oli puhdas sattuma, että kaikki kuusi oli koossa. Pihalla niitä on tavallisesti 1-4 – harvoin kaikki. Joo, nyt ne ovat selvästi virkeempiä, kun ei ole niin kuuma. Kisaillaan puissa…

Comments are closed.

Kiinnostiko kuvat?
close slider

Kiinnostuitko Satunnaisen Retkuilijan valokuvista?
Ota yhteyttä!

Valokuvieni käytöstä julkaisuissa, verkkosivuilla jne. sekä kaupallisissa tarkoituksissa on sovittava erikseen.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Kuvien käyttötarkoitus