logo

Korkeakoski – Suomen korkein vapaana virtaava vesiputous

Viimeinkin tuli käytyä Korkeakoskella. Suomen korkein vapaana virtaava vesiputous on ollut jo suosittu kuvauskohde 1800-luvulla ja sitä ennen maalareiden innoituksen kohde. Kuopiolaisen kuvaajan Karl Granitin Korkeakoski kuvia yritti omia jopa paikallinen suurkuuluisuus Viktor Barsokevitz. • Jaa

6 Kommentit

 1. Korkeakoski on suosittu äitienpäiväretkikohde. Silloin vettäkin on enemmän. Mutta riittihän tuota vielä vähän sinunkin kuvattavaksesi. Useammankin kerran on tullut siellä käytyä. Koskea ympäröivä peikkometsäkin on ihan jännä paikka kulkea.

 2. Pehmyt piito: Joo, olis pitänyt käydä aiemmin.

  irma: Se on varmaan just passeli – vettä eniten.

  Uuna: HDR:rää – siinä on lynyttä ja pitkää sekasin – siitä kampaus 8)

 3. Pitäisiki tuolla kanssa joskus käydä, hienolta paikalta vaikkuttaa.
  Hienot harsomaiset vedet kuvissa.
  Tulee mieleen että varmaan komea näky joskus kevättulvien aikaan.