logo

Sulku

Olen kuvaillut enimmäkseen matskua HDR-kuviin ja kokeillut mihin Photomatix Pro pystyy. Sillä saa helposti luotua surrealista tai scifi-pelimaailman värejä. Tässä eräs kokeilu Konnuksen kanavan sulusta.

  • Jaa

4 Kommentit

  1. ”Tylsä” sulku muuttuu käsittelyssä mielenkiintoiseksi värien maailmaksi. Tuollainen ohjelma on tarpeellinen, joka työkseen kuvia työstää, mutta olisihan sillä ihan mielenkiintoista värkätä. Kaikkea häätyy kokeilla, ainakin kerran jos ei peräti kahdesti.

  2. Komeat on värit kuvassa! Tuota pitää yrittää kokeilla viimeistään ruskan aikaan 😉

  3. Kuuntelin äsken radiota… Mukava kun blogaajat (minä kyllä sanoisin bloggaajat) pääsevät myäs ääneen.

  4. Liisa: Kivan kun kuulit. Mulla oli ajat sekaisin ja vielä Areenalta nauhoittaessa yhteys katkesi kesken, joten multa jäi kuulematta.