logo

Rouvat Haapana ja Koskelo

Kevät alkaa muuttua kohisten kesäksi. Niin lämmintä alkaa olla että tarkenee paljain jaloin nurmikolla – se jos mikä on kesän merkki. On tässä tullut kuvattua Ruokojärvellä, koskella, pihassa, …, mutta ei sitä malta näillä keleillä koneen ääressä istua.

Tässä kuitenkin pari kuvaa koskelta herrojen Kirjo ja Sieppo vastapainikkeeksi.

Rouva Haapanan kanssa meillä oli mielenkiintoinen juttutuokio, mutta sen ukko alkoi vihellellä, niin sen piti lähtee sitä passaamaan.

Rouva Koskelo katsoi minun ja kummipojan melomista tänään koskella arvokkaasti päätään käännellen. Kävimme laskemassa mäet Pirttikoskesta. Vesi alkaa jo lämmetä ja siellä tarkeni meloa jo T-paitasiltaan.

Ei, ulos tästä pitää lähteä…

 • Jaa

8 Kommentit

 1. Tällä helteellä – äkkiä kesällä – sitä on ihan pihalla!

  Iisi

 2. Rouva Koskelolla on mielenkiintoinen kamapaus. Veneestä olen hänenlaistaan siippansa kanssa päässyt kuvaamaan viime kesänä. Myöhemmin kesällä rouva seilasi 15-päisen lapsikatraan kanssa. Ukkoa ei enää näkynyt missään…

 3. Kiva nähdä rouviakin 🙂 Ovat vain välillä niin vaikeita tunnistettavia. Isokoskelon tuntee kyllä, tykkään sen veikeäkaarisesta nokasta ja kampauksesta tietty, mutta haapana on vaikeampi tunnistaa ilman ukkoaan.
  Kyllä on ollut ihana päivä. Täällä kirjosiepot kuhertelevat ja tällä ilmalla itsekin jo lämpenee 😉

 4. irma: Joo, koskelot tuntuvat haalivan toistensa poikasia. pari kesää sitten Unnukalla oli kaksi koskelopoikuetta: toisessa 17 ja toisessa kolme.

  Uuna: Haapanan tunnistaa noista pienistä nappisilmistä 8)

  Taru: Pihalle… on lämmin yö…

 5. Rouva koskelo on hauskan näköinen, kevättukkakin jo kammattu 😉 Lämpö eiku jatkuu – ulos ulos!