logo

Vinkassa

Mulla oli tänään pahoja vieroitusoireita koskesta: päähän koski ja ajatus ei luistanut. Ei siinä voinut töitä tehdä, mutta ajatus, että olen ensimmäinen ton lumimyräkän jälkeen – ei houkutellut. No, ei kun uus kumppari toppahousun lahkeeseen ja astetta kevyempi kerrospukeutuminen ja ei kun menoksi.

Koskellahan oli nättiä, kun lunta oli kinostanut hirveesti. Kellokin alkoi olla jo neljä ja aurinko laskemassa. Mutta ikävä vinkka kävi lännestä.En jaksanut kaikkia polkuja aukoa, koska kanavilla vinkka oli vielä pahempi. Aamuiset saukon jäljet näin. Pari karaa oli kyykkimässä mutta muuten elukat älysivät pysyä piilossa tuulensuojassa. Toisin kuin eräät…


Jumineet hartiat saivat liikuntaa ja veri alkoi päästä päähän asti. Päänsärky hävis kyntäessä. Että kylläpä piristi.

Polku Konnuksen laavunsaarelle on sitten kynnetty auki. Pitkospuilta luiskahtamiset olen naamioinut siten, että muutkin voivat astua samaan koloon ja kokea ihanan sukelluksen umpihankeen. Kyntöpalkkioita voi sujautella laavun hirsien rakosiin. Käyn noutamassa tienestit loppuviikosta – jos audrinko paistaa…

 • Jaa

9 Kommentit

 1. Olet taas urakoinut siellä hyvää jälkeä.
  Raitis ilma karkoittaa kaikki vieroitusoireet.

  Itsellä loppuu pian koko blogihomma, ennenkuin kunnolla alkoikaan…en saa uutta postia tehdyksi, virhe sivulla…lataa ja lataa vain, en saa lisätyksi kuin otsikon…ei muuta!!!

  Vieroitusoireita siis bloggaamisesta 🙁

 2. Kyllä pää tiesi, mitä olit vailla! Mahtavia kuvia taas, ihania valon koloja ja kermavaahtopallukoita – karaa unohtamatta.. Odotellaanpas sitten viikonlopun kuvia, mahtaakohan mutra tulla taas tervehtimään sinua 😉

 3. Kyllä kannatti lähteä lumeen kahlaamaan. Tietysti päänsäryn kannaltakin, mutta minä ajattelen tietty itsekkäästi omaa nautintoani, eli kuvia. Ja ihania auringon siemeniä, mitä pilkistää mitä hienoimmista paikoista. Pehmeää utua, lumipalleroita ja hehkuvaa vettä, kaunista kaikin puolin. Kiitos!

 4. Taru: Raitis ilma tuli tarpeeseen.

  Jaa, mikähän sitä bloggeria vaivaa? Oletko kokeillut muulla selaimella tai muulla koneella? On ollut liikkeellä haittaohejlmia, jotka ovat estäneet gmailin käytön, ettei joku sellainen oli päässyt livahtamaan koneeseen?

  Elisa: Jospa paistas aurinko niin pääsis tarkistamaan. Viikonlopuksi on luvattu suojaa, jokohan pakkasjakso taittuu?

  Uunas: Kyllä kannatti. En ole pitkään aikaan käynyt koskella auringonlaskun aikaan – oli mahtavat värit.

 5. Nuo laskevan auringon värjäämät lumet on aina yhtä herkullisen näköisiä, varsinkin jos niihin liittyy vielä höyryä. Kiva kun kävit meidänkin puolestamme kahlaamassa.

 6. Olen Irman kanssa samaa mieltä nuista auringon värjäämistä kinoksista ja höyryistä…aivan ihania kerta kaikkiaan =)

 7. Tulin uudestaan katsomaan kuvasi, eilen niin pahalla päällä bloggerin takia, alkoi se lopuksi toimimaan takkuiltuaan ensin koko päivän.

  Kolmannessa kuvassa varsinkin hieno tunnelma. Nyt kun sulla väylät auki koskelle taas, odotamme lisää fotoja = )