logo

Uskolliset ystävät

Tapasin tänään uskolliset ystävät, jotka saapuvat aina pariskuntana kyläilemään. Oli mukava pitkästä aikaa nähdä vanhat kaverit.

Hyvää ystävänpäivää!
 • Jaa

10 Kommentit

 1. Kiitos samoin!
  No nyt sait ne ”haaviin” oikein kimpassa = )
  Rohkea lintu, tuli kerran hakemaan kädestä pähkinän, tuntui hauskalta.

 2. Taru: Kun vien syöttöpaikalle täydennystä niin nää on ainoot jotka jäävät pari metrin päähän odottamaan, että laita jo…

 3. Hyvää ystävänpäivää sinnekin, sekä mainiolle parille että kuvaajalle 🙂

 4. Hyvinpä ajoittivat vierailunsa ystävänpäiväksi. Varmaan pitävät sinua ystävänään, kun heitä ruokitkin. Minullakin käy ainakin yksi kuusitiainen ruokinnalla, mutta voihan niitä olla useampikin, jospa vaikka vuorottelevat käynneissään. Nämä eivät ainakaan täällä jää norkoilemaan eivätkä syömään ruokintapaikan lähelle, vaan häipyvät saaliin kanssa metsään. Vievätköhän syömiset jemmaan…

 5. irma: Nopeesti ne tavallisesti hakee ruokansa, mutta olisko sitä ollut tänään liikaa, kun joudettiin seurustelemaan. Jonnekin meidän pihakuusen kätköihin ne pähkinöitä roudaavat.

 6. Kuusitintti on minunkin suosikkejani. Täällä kaupungissa vain harvoin heitä näkee. Joskus olen Hietaniemen hautausmaalla iloisesti yllättynyt kun tinttiparvessa on ollut yksi kuusitinttikin. Vikkelä kuin mikä.

  Myöhästyneesti hyvää ystävänpäivää sinnekin.

 7. uuvana: Juu, yksi nopeimmista tinteistä. Taitaa linnussa mennä tuo vikkelyys koon mukaan – mitä pienempi – sitä nopeempi liikkeissään.