logo

Smoke On The Water

Liikkuva kivi?

On sillä häntä ja kuono.

Kaloja se näkyy syövän.

Kas, Mutrahan se…

”Onko joku muu jättänyt merkin?”

”Losotampa omat siihen viereen. Annan nyt niitten kameroittes kanssa ees mulle pissarauha!”

Tunnin verran istuin laiturilla ja kivillä seuraillen Mutran kalastelua. Kameran räpse pissarauhan häiritsijänä oli liikaa ja se hävisi samaan reikään mistä nousikin – eikä enää näyttäytynyt.

Päivän tunnelmaan soppii tämä ilmakitaroinnin klissee:

 • Jaa

8 Kommentit

 1. Mahtava mutra! Tarkenit olla tunnin tuolla kamalassa pakkasessa? Mutta tuo alempi kipale..tässä talossa on kuultu erinäisiä ziljoonia kertoja, kun jälkikasvu on soittoa reenannu. Yleensä eka biisi, josta alotellaan 😉 Hieno kappale, ei voi moittia!

 2. Elisa: Joo, oli ilikee vinkka pohjosesta. Alkuun palelti sormia, että piti pitää kädet tumppuna takin hihojen sisässä. Mutta kun näin Mutran niin sen jälkeen vilu oli tiessää. Kannan reisitaskussa solumuovista persuuksen alusta ja sen päällä on lämmin istuskella tai olla hajareisin. Jalat voi tunkea lumihankeen, jossa ne pysyy lämpimänä. 8)

 3. Ajattelin eka, että lochnessin hirviökö?
  Onneksi mutra ja oikein pissimässä.
  Sä kuvaat vähän sitten kuin kiepistä : )

  Smoke on the waateria oli kuvissa!

 4. No jo on täällä papparazzit kun pissallakaan ei voi käydä ilman että koko maailma voi sen netistä lukea tuumaa saukko ja häipyy. 😛
  Mainiot saukkokuvat. Olisipa kiva tuo viiksivallu itsekin joskus nähdä.

  Ja voi kun tulisi vielä smoke on the waterin lisäksi se fire in the sky myös, ainakin tänne. Harmaata on ja lunta taaskin satelee.

 5. Mutra on söpö niin kuin aina. Ihmettelin samaa kuin Elisa, että tarkenit olla niin pitkään paikallaan. Minä olen niin vihainen noille säille, että mätänen tänäänkin kotona, vaikka pääsin aikaisin töistä.

  Pidän kovasti toisesta kuvasta.

 6. Kohta pitänee loman alkaessa tehdä toivioretki Leppävirralle päästäkseen näitä näkemään. Eihän tuonne ole pitkäkään matka… Jännästi lutraaja sieltä sumusta selkiää.

 7. uuvana: Heh, niinpä. Saukkopaprazzi ATToivanen 8)

  Hullukaali: Mä olen aina ylipukeutunut ja varautunut siihen, että voin olla tunnin lumessa istuskelemassa ilman että alkaa paleltaa. Sen takia mä olenkin hiessä jos pitää kahlailla pitkiä matkoja…

  irma: Ilman muuta… Ainakin viimeksi Mutra oli vieraan varainen, mutta ainahan sitä ei voi taata 8)