logo

Talvipäivänseisaus 2009

Kävin illalla Varkauden Talvipäivänseisaus-tapahtumassa, jonne oli tehty hienoja jää- ja tuliteoksia. Lumimyräkkä antoi vielä oman osansa tähän valojen näytelmään.

Kanavamuseon yläkerrassa oli minun valokuvaesitys ”Vuosi koskella”, jota immeiset saivat seurata Gregory Suszkon pianomusiikin säestyksellä. Ensi-illan jälkeen voitte seurata esitykseni täällä – tosin kosken solinan säestyksellä. Ottakaa mukava asento tuolillanne ja nauttikaa n. 20 minsaa rauhallisesta kosken solinasta ja kuvituksesta.

Valokuvaesitys aukeaa omaan ikkunaan klikkaamalla koskikaraa.

Kuvia tapahtumasta kertyi aikaslailla, kun leikin valotusajoilla. Gallerian voi kurkista diaesityksen kautta:

Jääveistokset taitavat näillä keleillä säilyä pitkään. Kannattaa käydä katsastamassa…

  • Jaa

6 Kommentit

  1. Komeita veistoksia, nuo pelikortit oli kyllä upeita – varsinkin tuollaisessa valossa! Odotellaanpa sitä toistakin showta ☺

  2. Kortit oli munkin suosikit. Taisin unohtaa mainita, että tuota karaa klikkaamalla alkaa esitys – lisäsin sen tuonne jälkikäteen…

  3. Minäpäs katsoin koko tuon Vuosi koskella -esityksen. Muutama kuva jäi välistä, kun piti käydä keittiössä välillä ;). Olipas hieno! Siellä oli muutamia kuvia, joita en muistanutkaan, vaikka olen ne nähnyt. Esim. ne viime talviset saukkokuvat olivat kadehdittavia. Ja tästäpä sain idean koota omista vuoden kuvistani jotain vastaavaa… Joulunpyhät olen luvannut itselleni olla tietokonelakossa, mutta jos välipäivinä onnistuisi kokoamaan jotain.

  4. Hullukaali: Sun kuvista saa kyllä näyttävän esityksen – kannattaa kokeilla. Tietokonelakko… Ei taitas onnistua täällä kuin sammuttamalla kaikki sähköt 8)

  5. Minäkin katsoin sen nyt. Mahtava, ja äänitehosteetkin sopi hyvin tunnelmaan. Hienoja on nämä sinun kuvasi – tuon esityksen tulen varmaan katsomaan vielä uudestaankin.