logo

Hämärän taa


Klikkaa biisi soimaan ja rullaile panoraamaan.

Tämä biisi soi korvakärppäsenä, kun asettelin kameraa kolmijalkaan ja painoin liipaisinta – kaksi kertaa 29.12.2009 16:38. Jotta silmäsi tottui hämärään – valotusaika 20 sekuntia.

 • Jaa

6 Kommentit

 1. Komea panoraama, ja hienosti tuo maiseman hämäryys on läsnä tässä. Ootkos muuten ottanu niitä hdr-kuvia, nehän on nyt niin suosittuja?

 2. Voi mikä näky! Kuin jättiläisvaahtokarkkeja ranta täynnä. Kaunista ja tunnelmallista; hyvä laulu auttoi jaksamaan pitkää valotusaikaa. Hienosti tehosi. Myös katsoja nautti kuunnellessaan ja katsoessaan.

 3. Herkullisen näköisiä kiviä. Rauhallinen musiikki sopii kuvaan, panoraama hitaasti vieritettynä, nuoli kolmisen senttiä reunasta kuvan päällä, ainakin minulle sopiva vauhti.

 4. Aika pitkä valotusaika kärsimättömälle kuvaajalle ;). Mulle pimeäkuvaus on ainakin tuskaa, kun pitäisi heti päästä näkemään, millainen kuva tuli.

  Olen tuolaisen Sir Elwoodin biisin ihan unohtanut. Ja itse asiassa koko bändiä kuunnellut aikoihin. Voiskin verestää muistoja juutuubissa.

 5. Elisa: Hdr??? Piti ihan goolettaa… Tuotahan pitää joskus kokeilla: ottaa kuva kolmella eri valoisuudella ja yhdistää ne. Näytti aika pätevältä…

  Uuna: Aika syötäviä mollukoita 8)

  irma: Juu, vauhdin ja tahdin saa määrätä itse 8)

  Hullukaali: Joo, kärzivällisyyttä noiden kuvaaminen vaatii.