logo

Töis Turus

Kävin parin päivän työreissulla Turus. Paikka oli mielenkiintoinen 40-luvun lopun tehdasrakennus, jossa oli paljon mukavia kuvauskohteita. Junareissun vuoksi en kehdannut raahata isoa kameraa mukana vaan räpsin kuvia muinaismuistolailla suojellulla 2.1 Mpx pokkarilla.

Porraskäytävä kiinnosti erityisen paljon.

Myös ylöspäin…

Rakennuksen sokkeloissa oli Nauriskäkimäinen tunnelma.

  • Jaa

5 Kommentit

  1. Jännät porraskäytäväkuvat. Tulee jotenkin mieleen Hitchcockin elokuva Vertigo…

  2. Klassisia psykologisia ahdistuskuvia nuo Vertigo-kuvat. Samoin toisessa kuvassa katolla näkyvä hämähäkinverkkokuvion muodostava katto on psykologiassa mielenkiintoinen. Olen viime viikot katsellut paljon valokuvia ja miettinyt, millaisia assosiaatioita mistäkin kuvasta voi saada. Mielenkiintoista!

    Bambikuvat ovat upeita. Onneksi se pääsi rannalle!