logo

Suksimaan siitä

Kävin eilen katsomassa kylän uutta ihmetystä: hiihtolatua Kalmalahden rannassa. Latu kulkee hiihtoputken reiästä toiseen. Kalmalahti oli juuri jäätymässä laskevan auringon paisteessa.

Mietin että onkohan putkessa eri luisto- ja pitokeli kuin ulkona?

Jäljistä päätellen ladulla on ollut paljon hiihtäjiä, jotka eivät ole malttaneet odotella luonnonlunta. Hauska idea. Mikäpä sen parempi ratkaisu sivakointiaddiktion tyydyttämiseen 8)

Uskaltaltuisikohan kokeilemaan? En tiedä … taidan olla enemmän tällänen omien latujen tallaaja 8)

  • Jaa

4 Kommentit

  1. Minä olin nuorena kova hiihtämään, perheen hopeatkin on hiihtämällä hankittu. Sitten oli laskettelukausi nuorten kanssa, nyt vain katselu- ja kuvauskausi – aika huolestuttavaa.
    Kiva on katsella toisten hyviä kuvia 🙂

  2. Minusta on hauska katsoa kun muut hiihtää. 8) No, jos mettässä pääsee paremmin suksin kuin jaloin niin sitten on eri asia…

  3. Aah, Kalmalahti (kamala nimi muuten, tuli vasta nyt mieleen). Uimarannalle hurja lasku ja sitten takaisintullessa hurja nousu. Laskettiin portaita. Kun päästiin kotimatkalla takaisin mäen päälle, lähdettiinkin hikisinä takaisin uimaan. Ennätys taisi olla 3-4 kertaa tätä show’ta: kotiin, ei sittenkään, kotiin, ei sittenkään jne.

  4. Heh, siinäpä on kesäpäivä mennyt nopsaan. Mä en ole ees tuolla rannalla uinut. Tuosta laivalaiturilta on niin nopsa pulahtaa aina viileään virtaan.