logo

Mustavalkeaa

Eilen alkoi päivällä pyryttää lunta oikein kunnolla. Ajattelin pysäyttää hetken. Maisema oli niin mustavalkoinen, että olisi ollut sama ottaa kuvat suoraan mustavalkoisena.

Vesi oli peilityyni ja virrassakin virtasi niin vähän vettä, että lumi alkoi kertyä lautoiksi.

Liekkö tämä köysistä parhain?

Viikate – ”Köysistä parhain” loistava Peer Guntin ”Losin My Mind” coveri.
 • Jaa

7 Kommentit

 1. Aivan upeasti heijastukset vedessä. Kuvat näyttävät tosiaan mustavalkoisilta. Itsekin törmäsin viime talvena samaan ’ilmiöön’ tietyssä maisemassa.

 2. Kyllä eräillä sitten pyrytti. Täällä turhaan odottelin.

  Katsoin ensin kuvat ja luin sitten vasta tekstin. Luulin, että olit muuttanut kuvat musta-valkoisiksi. Oikein etsimällä kun etsin, niin löysin ensimmäisen kuvan rannasta jotain keltaista.

 3. Hienot on lumikuvasi. Tai räntäähän tuo melkein oli, märkää lunta kuitenkin. Toivottavasti saamme nyt pitää tämän herkun.

 4. Upeita kuvia taas! Myös tuo marraskuun kuva 12 kuvasta. Hgissäkin on aika mustavalkoinen maisema – esim. Hakaniemen rannassa olisi eilen ollut tosi kuvauksellinen maisema, mutta en ehtinyt jäädä kuvaamaan.

 5. Aivan sairaan hienoja kuvia taas! Yritän nyt olla kehumatta liikaa, koska bloggeri (tai sinä) ei päästä läpi liian kehuvia kommentteja, kuten edellistä siltakuvakommenttiani 🙂

  Nyt laitoin uuden, katsotaan, miten sille käy.

 6. Elisa: Tuohon synkkään virtaan sai noista palleroista hyvän kontrastin.

  Hullukaali: Eikös ollut hyvä huijaus? 8) Ne on kaikki ihan värikuvia.

  irma: Lumi oli tosi märkää ja painavaa. Pihassamme mongolianvaahteran paksu oksa ratkes halki lumen painosta ja koskella näin kuinka suuresta männystä tuli iso oksa alas oikein rymisten.

  Jaana: Täällä on nyt lunta yli 15 cm, että ihmeellinen maisema – valoa pitkästä aikaa.

  Uuna: Olen asentanut liikakehusuodattimen tänne bloggeriin 8)

 7. Jestas, miten kaunista katseltavaa. Olisi tuo lumipyry saanut tulla tännekin, vaan kun ei vielä.