Leppävirtaa – 1v – 256. postaus – yli 1500 kuvaa

Leppävirtaa-blogini täyttää tänään 1v. Vuoden aikana olen kirjoitellut ja lataillut kuvia 256 postaukseen. Kuvia on kertynyt blogiin yli 1500 kpl. Ne kaikki ovat tuossa kollaasissa. Klikatkaa suuremmaksi. 

Kävijälaskuri on ollut toiminnassa koko ajan ja se alkaa lähennellä 17 000 kävijää. Kiitos teille! Eritys kiitos kaikille, jotka ovat innostuneet kommentoimaan ja virittämään keksusteluja. Tiedän, että blogi on yleensä sitä suositumpi mitä enemmän itse osallistuu blogistanian keskusteluihin. Siinä suhteessa laiskana olen erittäin tyytyväinen kävijöihini.

Vuosi sitten kauniissa ajatuksissani oli kertoa lähes kaikkea Leppävirrasta – historiasta, nähtävyyksistä, tapahtumista ja luonnosta. Olen huomannut, että luonto on vuoden aikana alkanut vetää puoleensa yhä enemmän ja se on myös näkynyt blogini postausten aiheissa. Voisin melkein muuttaa blogin Konnus blogiksi 8) Sieltä on painunut muistiin mieluisia hetkiä saukkojen, pyrstötiaisten, metsäkauriiden, viirupöllöperheen, ym. ym. kanssa.

Olkoon blogini vielä Leppävirtaa, koska aina sinne Konnus käyntien välissä pujahtaa muutakin elämääni kutkuttavaa. Katsotaan miten intoa riittää, että kuinka vanhaksi tämä blogi elää. Se elää just sen ajan kun tunnen sen pitämisen mielenkiintoiseksi ja sitä se yhä on.

Toivotaan valoisempia kelejä, niin päästää kuvailemaan värikkäämpiä kuvia…

2015-03-04T12:01:19+00:0026.11.2009|9 Comments

9 Comments

 1. Taija 26.11.2009 at 09:34

  Onnea 1-v blogille !!

 2. Nana 26.11.2009 at 09:56

  Onnea yksivuotiaalle! Toivottavasti jatkat pitkään, täällä on mukavia luontojuttuja ja hyviä kuvia 🙂
  Ei aina tarvitse olla niin aktiivinen eikä välttämättä osallistua kaikkiin haasteisiin jne. 😉

 3. Elisa 26.11.2009 at 17:12

  Onnea yksivuotiaalle. Täällä on niin upeita kuvia, että vaikka et kirjoittaisi sanaakaan, niin pakko on käydä 😉
  Jatka samalla tiellä!

 4. Hullis 26.11.2009 at 17:30

  Vasta vuoden! Miten musta tuntuu, että olen käynyt täällä jo ikuisuuden :).
  Sen verran paljon tosiaan luontojuttuja laitat, että ihan luontoblogina tätä pidän.

 5. Uuna 26.11.2009 at 18:42

  ONNEA ONNEA 1-VUOTIAALLE!
  Komea määrä kuvia ja millaisia kuvia! Kaikki niin hienoja, että kateeksi käy 🙂
  Silti tulen aina vaan uudelleen niitä ihailemaan; etenkin luontokuvia koskelta katselen mielelläni, mutta muitakin.
  Hyvää jatkoa blogille ja voimia piiiitkään edelleen!

 6. irma 26.11.2009 at 19:03

  Enpä ole minäkään pitänyt tätä blogiasi nimenomaan Leppävirta-blogina. Luonto ei tunne rajoja ja nimenomaan luontokuvien takia olen täällä piipahdellut. Ja kuvathan ovat huippulaatua. Onnittelut 1-vuotiaalle! Melkein alusta lähtien olen blogillasi vieraillut, kiitos Hullikselle, jonka blogin kautta tänne alunperin löysin.

 7. ATToivanen 26.11.2009 at 22:41

  Kiitos, kiitos!

  Niin… postausten ja kuvien määrä on ollut vähän huikea. Ehkä laatua enemmän kuin määrää – tulevaisuudessa 8) Kyl tää blogi tulee olemaan tälläinen harrastusblogi eli mikä kiinnostaa niin sitähän sitä kuvaa. Luonto on iso osa tätä blogia ja sitten myös kaikki kummalliset kokeilut ja viritelmät – ja tietysti bluus ja rökettirölli.

 8. Ansku 27.11.2009 at 07:32

  Onnittelut yksivuotiaalle!

 9. ATToivanen 27.11.2009 at 08:12

  Kiitos, kiitos!

Comments are closed.

Kiinnostiko kuvat?
close slider

Kiinnostuitko Satunnaisen Retkuilijan valokuvista?
Ota yhteyttä!

Valokuvieni käytöstä julkaisuissa, verkkosivuilla jne. sekä kaupallisissa tarkoituksissa on sovittava erikseen.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Kuvien käyttötarkoitus